Papadatos Grieks Design

Papadatos bij Eltink Interieur

Eltink Interieur is officieel dealer van het Griekse designmerk Papadatos. Van dit merk hebben we een aantal nieuwe schitterende meubels in onze showroom staan. De zitbank Upper, fauteuils Grace en Margi en salontafels Symi en Madison zijn een aanvulling op elk modern interieur.

About a sofa

Het door Georgios and Nasos Papadatos opgerichte designmerk Papadatos is een merk dat staat voor voortreffelijke kwaliteit, eenvoud en eerlijkheid. Samen met ontwerper Jacopo Giagnoni ontwerpen en produceren ze zitmeubels van grote klasse. In de collectie vind je comfortabele fauteuils, elegante banken en sierlijke salontafels die zich gemakkelijk laten combineren tot de ideale zithoek. Door het ultieme zitcomfort, de prachtige details, de luxe materialen en de perfecte afwerking is een Papadatos bank de plek waar je thuiskomt. Niet alleen aan het eind van de dag, maar op elk moment van de dag.

Papadatos bank Upper

De Upper zitbank is ontworpen als een echte leefbank. Een leefbank voor mensen die op elk moment van de dag het zitcomfort van deze bank weten te waarderen. Bij het ontwerp is de nadruk gelegd op strakke lijnen en hoekige details. Hiermee krijgt de bank een urban uitstraling en past hij in elk modern interieur. De zittingen zijn gevuld met ganzenveren en de poten zijn gemaakt van zwart chroom. De Upper bank is verkrijgbaar in verschillende opstellingen.

Papadatos fauteuil Grace

Met de stoel Grace haal je echt een designstoel in huis. De speelse combinatie van driehoekige en rechte vormen maken deze fauteuil echt een eyecatcher in je interieur. Omdat de stoel ook een fantastisch zitcomfort heeft is de kans groot dat deze stoel je favoriete zitplek in huis wordt.

Designmeubelen van het Griekse merk Papadatos

Wil je het comfort en de luxe van Papadatos zitmeubelen zelf ervaren? Kom dan naar de showroom van Eltink Interieur in Wijchen bij Nijmegen. Hier vind je onze complete collectie designmeubelen en onze interieuradviseurs geven je graag deskundig advies.

8 producten
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
Van hoog naar laag sorteren