Pastoe

Pastoe

Pastoe bestaat al meer dan 100 jaar, in deze tijd hebben ze een duidelijke signatuur opgebouwd die steeds opnieuw omarmd wordt. De mooie kasten, dressoirs, bankstellen en andere meubelen van Pastoe kenmerken zich door de tijdloze en eigenzinnige ontwerpen. Pastoe investeert veel in vernieuwing en kenmerkt zich door design meubels te leveren van een hoge kwaliteit die duurzaam geproduceerd zijn. De verschillende ontwerpen bankstellen, tafels en TV meubelen zijn prettig om naar te kijken door het eenvoudige maar toch stijlvolle ontwerp.

Producten 1-24 van 35
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 35
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pastoe

Pastoe heeft twee motto´s als het om hun design meubels gaat. Pastoe meubels zijn volgens eigen zeggen geen product, maar een relatie. En dan ook nog eens een relatie voor het leven. Met zulke motto´s ben je er dus van verzekerd dat jouw Pastoe kast degelijk en duurzaam is. Naast kasten en opbergsystemen, vindt u ook het Pastoe Vision systeem in ons assortiment. Een flexibel en modulair systeem van boxen om uw eigen Pastoe dressoir of wandkast mee samen te stellen. Er is echt ontzettend veel mogelijk en wij helpen u graag bij uw keuze, zowel hier online als in onze showroom in Wijchen.

Pastoe is synoniem voor Nederlands vakmanschap

Pastoe ontwerpt al meer dan 100 jaar tijdloze schoonheid. In 1913 richtte Frits Loeb de Utrechtsche Machinale Stoel- en Meubelfabriek (UMS) op voor de geïndustrialiseerde productie van stoelen. Die stoelen verkocht hij in zijn eigen winkel aan de Ganzenmarkt in de Domstad. Later is de fabrikant zich meer gaan richten op kasten en opbergsystemen. Maar altijd is het merk nauw verweven geweest met de Dutch design stroming. Tot op de dag van vandaag worden de kasten en design meubelen nog steeds in de Nederlandse fabriek gemaakt, alhoewel die nu in Houten staat.

Pastoe wandmeubel op maat

Iets wat mooi is moet prikkelen. Goed ontworpen design meubels overleven de tijd en veranderingen van stijl. Deze filosofie zie je duidelijk terug in een Pastoe tv meubel, dressoir of kledingkast. Ze zijn namelijk niet alleen mooi, maar ook geheel op uw eigen smaak aan te passen. Er is een ruime keuze aan kleuren, afwerkmaterialen en accessoires. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Amerikaans eiken, walnoot en verschillende kleuren lak. Ook kunt u de onderverdeling van de opbergsystemen, boekenkasten en wandmeubels geheel aan uw eigen voorkeur aanpassen.

Pastoe Sale bij Eltink Interieur

Wij raden aan om geregeld even bij de sale te kijken. Wie weet zit er iets bijzonders bij dat perfect in uw interieur past. Mocht u vragen hebben over bepaalde producten, of interieuradvies nodig hebben, dan zijn wij u graag van dienst. In onze showroom in Wijchen kunt u terecht bij een van interieurspecialistes. Zij beantwoorden al uw vragen in een persoonlijk gesprek. Online kunt u contact opnemen met de virtuele assistent. Daarnaast is het ook mogelijk om te bellen of een mail te sturen. Welke manier u ook gebruikt, wij doen er alles aan om het uitkiezen van het juiste design meubel zo makkelijk mogelijk te maken.