Pastoe

pastoe

Pastoe staat voor meubels zonder poespas en kapsones. De ambitie van Pastoe is om te werken met simpele vormen en duidelijke functionaliteit die onze ontwerpen tijdloos en eigenzinnig maken. Door meubels daarbij als systemen te ontwerpen geeft Pastoe de gebruiker ruimte om zijn identiteit toe te voegen via configuratie, kleur, accessoires en eigen pronkstukken: Mijn Pastoe maakt de ruimte.

De collectie van Pastoe is het resultaat van jarenlange ervaring met de ontwikkeling en productie van kwaliteitsmeubels. U vindt de collectie van Pastoe bij Eltink Interieur. Bekijk de collectie nu online of in onze showroom.

Bekijk nu de sale en profiteer direct van hoge kortingen.

8 producten
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
Van hoog naar laag sorteren
Pastoe bestaat al meer dan 100 jaar, in deze tijd hebben ze een duidelijke signatuur opgebouwd die steeds opnieuw omarmd wordt. De mooie kasten, dressoirs, bankstellen en andere meubelen van Pastoe kenmerken zich door de tijdloze en eigenzinnige ontwerpen. Pastoe investeert veel in vernieuwing en kenmerkt zich door design meubels te leveren van een hoge kwaliteit die duurzaam geproduceerd zijn. De verschillende ontwerpen bankstellen, tafels en TV meubelen zijn prettig om naar te kijken door het eenvoudige maar toch stijlvolle ontwerp.