Leolux

Leolux

Bij Eltink Interieur vindt u de grootste Leolux design collectie van Nederland, bestaande uit design banken, prachtige hoekbanken, comfortabele fauteuils en unieke stoelen, maar ook eetkamertafels en salontafels. Binnen de design collectie staat kwaliteit en zitcomfort centraal. Bovendien zijn de ontwerpen altijd bijzonder, uniek en gemaakt van de mooiste materialen, waardoor u jarenlang plezier hebt van uw meubel. Daarnaast is Leolux echt Dutch Design en een duurzaam merk is. U bent van harte welkom bij Eltink Interieur in Wijchen om de collectie te bewonderen. Wij zijn een Leolux Select store.
Bekijk al onze Leolux acties
Producten 1-24 van 127
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
Producten 1-24 van 127
Van hoog naar laag sorteren

Leolux

Leolux is een uniek merk met inspirerende meubelen. De internationale topdesigners van Leolux werken altijd naar een bijzonder design, waarbij kwaliteit en zitcomfort centraal staan. De ontwerpen zijn altijd bijzonder en uniek, gemaakt van de mooiste materialen, zodat u jarenlang plezier hebt van uw meubel. De Leolux collectie bestaat uit een ruim aanbod design meubels met een heel eigen karakter. Aan ieder detail is veel aandacht besteed en dit is direct zichtbaar.

Bij Eltink Interieur vindt u de grootste Leolux collectie van Nederland, bestaande uit design banken, prachtige Leolux hoekbanken, comfortabele fauteuils en unieke Leolux stoelen, maar ook eetkamertafels en salontafels. Natuurlijk allemaal even uniek en van dezelfde topkwaliteit. Door de bijzondere vormen en geheel eigen karakter is het met 1 oogopslag is het zichtbaar dat het een Leolux meubel is.

Leolux banken

Ben je op zoek naar een eye-catcher voor in uw woonkamer, dan zit u met een Leolux design bank altijd goed. Een prachtig voorbeeld is de Guadalupe van Leolux, bekroond met het prestigieuze Red Dot Award door een internationale designjury. Met de kleurrijke Guadalupe-elementen kunt u elke denkbare opstelling creëren. De bank is ontworpen door Christian Werner. Een ander ontwerp van Christian Werner is de Oscar, een Leolux klassieker. Deze bank heeft een prachtige ontwerp met rechte lijnen en een uiterst verfijnde afwerking. Bekijk het assortiment banken van Leolux.

Leolux fauteuils

Een fauteuil is een belangrijk onderdeel van de zithoek. U besteed er uren aan relaxen en heerlijk ontspannen. Daarom moet een fauteuil voldoen aan al uw wensen en behoeften. Leolux heeft een breed assortiment aan design fauteuils. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil met armleuning, of een fauteuil die draaibaar is. In onze showroom kunt u de fauteuils in alle rust bewonderen en uitproberen. Samen met u proberen we de perfecte fauteuil voor uw zithoek te vinden.

Leolux op maat

Bij de collectie van Leolux heeft u keuze uit talloze mogelijkheden. Hierdoor kunt u iedere meubel volledig afstemmen naar eigen smaak. U heeft de keuze uit verschillende stofmogelijkheden, opstellingen, zithoogtes en kleuren. Laat u adviseren door één van onze specialisten.

Woonadvies

Kom naar onze woonwinkel om zelf de kwaliteit van Leolux te ervaren. Wij werken al jarenlang nauw samen met Leolux en onze specialisten kunnen u hierdoor voorzien van het beste advies. Ook advies aan huis is bij ons mogelijk. Een Leolux specialist komt dan bij u langs voor een advies op maat. Meer informatie over woonadvies.

Leolux Outlet

In onze outlet afdeling vindt u ook een groot assortiment aan Leolux producten. Dit zijn showroomproducten die nog amper gebruikt zijn en enkel in de showroom hebben gediend als voorbeeldmodel. Hierdoor kunt u deze meubelen vaak meenemen voor mooie stuntprijzen. Een ander voordeel is dat het meubel vaak direct meegenomen kan worden indien dit gewenst is. Bekijk daarom snel onze Leolux outlet online of kom naar onze showroom in Wijchen.