Leolux Salontafel Dice

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Leolux Salontafel Dice

De salontafel Dice is echt een designobject. In het ontwerp is geen enkel compromis gesloten. Elk detail is precies zoals ontwerpers Studio Truly Truly het bedoeld hebben. Zo ontstond een fascinerende tafel, die vanuit elk perspectief blijft verrassen.

Het mooiste detail van Dice zijn de chromen ‘ogen’, waarmee het glazen tafelblad aan het onderstel bevestigd is. Ze doen denken aan de ogen van een dobbelsteen. De ronde uitvoering van Dice heeft een diameter van 100 centimeter. Daarnaast kun je kiezen voor de ovalen versie, die 140 centimeter lang en 80 centimeter breed is.

Specificaties:

  • Moderne salontafel
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
  • Ook de afwerking bepaalt u helemaal zelf

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, onze verkopers van Eltink helpen u graag!

Producteigenschappen

Materiaal:
Glas
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
Leolux Salontafel Dice
Merk:
Leolux
Garantie:
7 jaar Leolux garantie
montage:
Gemonteerd

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.