Filters

Papadatos

De design collectie van Papadatos bestaat uit elegante banken, fauteuils, stoelen, tafels en salontafels van hoogwaardige kwaliteit. Het merk werd meer dan 30 jaar geleden opgericht door Papadatos in samenwerking met de ontwerper Jacopo Giagnoni. De focus op details, de afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen geven de collecties een uniek karakter. Het bedrijf streeft altijd naar elegantie en comfort.

Benieuwd naar de collectie? Bezoek onze winkel voor de Papadatos collectie. Wij helpen u graag verder.

9 producten

Sorteer op
Toon alles
Papadatos bank Venice
Papadatos hoekbank Matisse
Papadatos bank Matisse
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Papadatos salontafel Symi
Papadatos hoekbank/sofa Chloe
Papadatos fauteuil Matisse
Verschillende uitvoeringen leverbaar
madison salontafel Papadatos
Papadatos fauteuil Margi
Papadatos fauteuil Grace

Papadatos

Papadatos is een design label dat zijn oorsprong vindt in Griekenland. Het merk is in 1990 opgericht door Georgios and Nasos Papadatos. In eerste instantie richtten de designers zich op het ontwerpen van bankstellen, maar door het toenemende succes kwamen daar al snel diverse andere design meubelen bij.

Papadatos maakt duurzaam design

Papadatos maakt authentieke, unieke design meubelen. Kernwaarden hierbij zijn het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en vaardige ambachtsmensen die de meubels produceren. Ook duurzaamheid is belangrijk bij de Griekse producent. Ze streeft naar een 100% milieuvriendelijk productieproces. De afgelopen jaren zijn bijna alle niet duurzame grondstoffen vervangen door groene grondstoffen. En de duurzaamheid blijft niet beperkt tot de grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Ook op sociaal vlak wil Papadatos verschil maken en werkt daarom volgens het Fair Trade principe.

Exclusieve zitmeubels van hoge kwaliteit

De zitmeubelen van het moderne design merk worden ontworpen om je dagelijks van kwaliteit en comfort te laten genieten. Een uitzonderlijk goed zitcomfort, gecombineerd met een schitterend design komen bij Papadatos samen in een meubel van hoge kwaliteit, met sublieme afwerking.

Design banken van Papadatos

Een van de schitterende bankstellen van Papadatos die bij Eltink Interieur te zien zijn is de Papadatos Upper. Deze moderne bank is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, variërend van driezitsbank tot comfortabele hoekbank. De bank is ontworpen door Jacopo Giagnoni.

Design meubels bij Eltink Interieur

Kom voor inspiratie naar onze showroom in Wijchen nabij Nijmegen. Hier vind je een ruime collectie van verschillende vooraanstaande design meubelen van verschillende merken . Onze interieuradviseurs geven je graag een passend woonadvies.