Evidence by Leolux

Évidence

Évidence

Évidence is een mooie collectie banken van Leolux die zich laten kenmerken door een compacte vormgeving en een verfijnde afwerking. Deze banken hebben een actief comfort en zijn beschikbaar in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo zit er qua comfort én qua uiterlijk altijd een favoriet voor u bij!

Leolux staat bekend als Nerlands topdesign. Leolux heeft een rijke historie aan, waarbij comfort en design perfect op elkaar zijn afgestemd! De bankencollectie Évidence van Leolux geeft u een ruime keuze in diverse tinten rundleer die u vaak in één meubel met elkaar kunt combineren.

Kom naar onze winkel en laat u door onze adviseurs informeren over de mogelijkheden en bekijk de banken met eigen ogen. Wij zijn een Leolux Select Store, wat inhoud dat wij een ruime collectie meubelen van Leolux in de winkel hebben staan die u kunt uitproberen.

19 producten
Van hoog naar laag sorteren
19 producten
Van hoog naar laag sorteren

Evidence by Leolux

Evidence is een prachtige collectie banken van het merk Leolux. Samen laten ze zich kenmerken door een compacte vormgeving en een verfijnde afwerking. De collectie aan banken hebben een actief comfort en zijn beschikbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Zo zit er qua comfort en qua uiterlijk altijd een favoriet voor u bij!

De collectie van Evidence by Leolux

Leolux staat bekend als Nederlands topdesign. Het merk heeft een rijke historie aan, waarbij comforten design perfect op elkaar zijn afgestemd. De Evidence banken van Leolux geeft u een ruime keuze in diverse tinten en rundleer, die u vaak in één meubel met elkaar kunt combineren.

Evidence by Leolux bij Eltink Interieur

Bekijk de Evidence by Leolux collectie online op onze website of neem een kijkje in onze showroom in Wijchen nabij Nijmegen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via: info@eltink-interieur.nl of bel naar 024 6491149. Wij helpen u graag!