Filters
beek

Freistil

Freistil houdt in dat er geen vaste regels worden gevolgd. Ontdek de grote vrijheid in vormgeving met producten die leverbaar zijn in uiteenlopende bekledingen.

De Freistil collectie van Meubelicoon Rolf Benz is een uitzonderlijke verschijning. Bekijk de collectie nu bij Eltink Interieur.

3 producten

Sorteer op
Toon alles
Rolf Benz Freistil 133 bank
€ 2.323,00
Freistil Bank 132
€ 2.013,00
webonly
Freistil Fauteuil 173
€ 736,00

Ontdek het unieke en vrije design van Freistil meubelen

Zoals de naam Freistil al zegt, houdt dit merk zich niet aan de bestaande en restrictieve ontwerpregels. Deze opvallende collectie van ontwerper Rolf Benz biedt uniek design dat in niets lijkt op al bestaande producten. De meubels zijn ontwerpen met als doel om de gebruiker in stijl te laten relaxen. Hiervoor zijn ontzettend veel verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen gebruikt. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen iets te vinden is, en dat deze meubelen in elk interieur passen. Ook zijn een aantal meubelen op verschillende manieren in te richten, zodat je naar je eigen smaak aan kunt passen. Freistil is vloeiend en veranderbaar, zodat je nooit uitgekeken zult raken op je meubelen.

De Freistil collectie bestaat uit meerdere soorten producten, zoals tafels, banken en stoelen. Ze hebben elk een volledig eigen uitstraling, die er zowel voor zorgt dat het product opgaat in je inrichting, als voor een opvallende toevoeging aan elke kamer. Freistil bewijst dat design niet ingewikkeld hoeft te zijn, en dat het zeker speels en jeugdig kan overkomen. Neem snel een kijkje bij ons ruime assortiment aan Freistil meubelen, om jouw interieur naar een hoger niveau te brengen.