Wandkasten

Producten 1-24 van 146
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 146
Van hoog naar laag sorteren

Wandkasten

Een wandkast zie je tegenwoordig in bijna elke woning. Bij Eltink Interieur hebben we dan ook een groot aanbod aan design wandkasten. Denk bijvoorbeeld aan het brede assortiment wandkasten van Hülsta, maar ook van Pastoe, Pilat&Pilat en IRO. Deze wandkasten zijn een ultieme toevoeging aan elk interieur en brengen dan ook een mooi statement aan de ruimte. Wandkasten zijn ook handig in bijvoorbeeld een kantoor of in een andere ruimte waar veel opslagruimte gewenst is.

Verschillende stijlen

Wandkasten komen in veel verschillende vormen, samenstellingen en maten voor. Denk bijvoorbeeld aan een wandkast waar het TV-meubel in verwerkt wordt. Maar het is ook mogelijk om een wandkast te plaatsen met enorm veel opslagruimte. Maak de wandkast geheel naar eigen smaak door te gaan voor een unieke samenstelling met zelf gekozen kleuren of materialen. Er is van alles mogelijk!

Modulaire kasten

Bij Eltink Interieur is er een mooi aanbod aan modulaire kasten. Denk bijvoorbeeld aan een kast met schuifdeuren, maar een kast zonder deuren is natuurlijk ook mogelijk. Op deze manier creëer je meer openheid in een ruimte. Met een modulaire kast kan een minimalistisch design gecreëerd worden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om juist een statement te maken met een modulaire kast. Samenstellen naar eigen wens is natuurlijk mogelijk!

Passend bij elke woonstijl

Bij Eltink Interieur vindt u ruim 75 verschillende wandkasten, in verschillende materialen en kleuren maar ook passend bij elke woonstijl. Een wandkast industrieel past perfect bij een industrieel interieur, en zo past een wandkast modern precies bij een modern interieur. Daarbinnen is er ook nog erg veel keuze, als u eenmaal een wandkast heeft gevonden is deze vaak ook nog in een andere kleur of opstelling verkrijgbaar. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op met ons personeel, zij helpen u graag verder met het vinden van de wandkast die bij u past!

Meer weten over modulaire kasten? Lees dan onze blog over modulaire kasten!