Filteren
Selectie verfijnen
Color
Woonstijl

Modulaire kasten

Een modulaire kast is geschikt voor ieder interieur en elke ruimte, groot of klein. Je stelt hem samen, zoals het woord al zegt, uit verschillende modules. Door deze modules kun je een kast op maat maken, en kun je je kastruimte inrichten zoals jij dat zelf wilt. Een wandkast kun je in de door jouw gewenste maat samenstellen, hoog of laag, of een combinatie van beide en uiteraard in de gewenste breedte.

Wandkast met TV meubel

Combineer je kast bijvoorbeeld met een TV meubel. Je kunt je TV op verschillende manieren in je wandmeubel integreren. Er zijn bijvoorbeeld systemen waarbij de TV discreet weggewerkt wordt achter een schuifpaneel. Je kunt ook voor een model kiezen waarbij de TV kast onderdeel uitmaakt van de wandkast. De TV staat hierbij gewoon in de kast. Bij andere modellen is er ruimte uitgespaard in de achterwand, zodat je je TV aan de muur kunt hangen.

Kasten op maat

Ook de opbergruimte pas je aan je eigen wensen aan. Bij veel modulaire kasten kun je open vakken, laden, vitrines en schuifdeuren naar hartelust met elkaar combineren. Voor mooie accessoires die je graag zichtbaar maar toch stofvrij wilt opbergen kies je voor vitrinedeuren. Ga je voor veel ruimte voor boeken? Kies dan veel open vakken, of voor glazen deurtjes. Wil je spullen opbergen die je liever aan het zicht onttrekt? Kies dan voor laden of kastruimte met deurtjes.

Wandmeubel met ingebouwde verlichting

Door het toevoegen van verlichting wordt je wandkast een mooi sfeervol meubel in je interieur. Ook kun je met verlichting in een kast mooi uitgestalde spullen extra accentueren. En verlichting in een kast heeft niet alleen een decoratief karakter. Door de verlichting in de kastjes te plaatsen zorg je ervoor dat je ‘s avonds de inhoud van je kast nog goed kunt zien.

Hülsta wandkasten

Bij Eltink Interieur vindt je diverse modulaire kasten van het merk Hülsta. Je hebt keuze uit verschillende productlijnen, zodat er voor elke smaak en elk interieur wel een passend wandmeubel is. Hülsta kasten worden gemaakt in Duitsland, ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden gemaakt van hout uit uitsluitend duurzame bosbouw. De Hülsta kwaliteit zie je ook terug in de met zorg gekozen materialen, hoogwaardige verwerking en ambachtelijke details.

Kom eens kijken In de showroom van Eltink Interieur in Wijchen, nabij Nijmegen. Laat je hier inspireren en kijk welk wandmeubel jouw interieur compleet maakt.

3 producten
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
Van hoog naar laag sorteren