Najaarstrends 2020
Filters

Najaarstrends 2020

Het is officieel herfst en dat merken we allemaal. De dagen worden kouder, het is langer donker en de kaarsen in huis gaan aan! Dit betekent dat het najaar voor de deur staat. Wat is dan leuker dan om in het zomerinterieur ruimte te maken voor het herfst- en winterinterieur. In deze blog lees je meer over de trends die we dit najaar gaan verwachten. Wil jij je interieur een touch of winter geven? Lees dan zeker verder want we duiken diep in de najaarstrends!

Warm en kleurrijk

We zien het nu enorm veel terug: kleur, kleur en nog eens kleur. Eerder schreven we ook al een blog over kleur in je interieur. Dit najaar zullen we dit ook weer veel terug zien. Dit kan zowel toegepast worden als kleur in je interieurartikelen als kleur op bijvoorbeeld de muur of vloer. Denk aan een uniek en opvallend behang of een vloerkleed als eyecatcher. Niets is leuker dan wanneer je thuis komt, de kaarsen aan doet en vervolgens helemaal kan genieten van jouw interieur. Juist met kleur haal je dit gevoel naar boven.

Donker hout

Een andere trend die we veel terug zien komen, is het gebruik van donker hout. Denk hierbij aan een donkere tafel, een donkere kast of donker hout keuken. Een mooi voorbeeld hiervan is kast Elfriede van Pilat&Pilat of tafel Butterfly van Studio Henk. Als er iets sfeer in huis brengt, dan is het wel donker hout. Dit kan ook in enorm veel verschillende manieren in een interieur worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld ook maar eens aan de vloer. Heb je deze in een donker houten uitvoering? Dan brengt dit enorm veel sfeer en kan je de rest van je meubelen natuurlijk wat lichter houden. By far wordt dit een bekende trend van dit najaar!

Warme kleuren

Hierboven vertelden we al over kleuren donker hout en hoe je dit in je interieur kan toepassen, maar vergeet de warme kleuren niet. Denk hierbij aan terracotta, mandarijnrood en donkerpaars! Mandarijnrood kun je bijvoorbeeld super goed combineren met andere aardse tinten zoals terracotta of juist de rustige aardetinten. TIP: wil je deze mooie najaarskleuren liever niet in je grote interieuritems terug laten komen? Combineer ze dan op accessoire-niveau! Ga bijvoorbeeld voor enkele mooie vazen in deze kleuren en combineer dit met bijvoorbeeld kandelaars of een kleed.

Decoratietrends

De decoratietrends van dit najaar mogen natuurlijk niet ontbreken, want zonder decoratie is het interieur niet af; vooral in de wintermaanden niet! Kaarsen zijn onmisbaar in het najaar. Wat we veel terug zien komen zijn unieke kaarsen in combinatie met natuurlijke elementen. Vorm en kleur staan hierbij centraal en maken of kraken de combinatie. En de kaars die nooit uit de mode raakt is natuurlijk de druipkaars. Dit is dé kaars die niet kan missen tijdens de borrelavonden thuis.

6 producten

Sorteer op
Toon alles
Elfriede kast bruin hout pilat&pilat
€ 3.299,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Pilat & Pilat Kast Elfriede iepen
€ 3.788,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
studio henk salontafel rond wit
€ 366,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Elfriede kast zwart pilat&pilat
€ 3.788,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Studio Henk Eetkamertafel Butterfly Tripod
€ 2.606,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Studio Henk eetkamertafel butterfly ovaal
€ 2.660,00