2-zitsbanken

eltink_banken

Producten 1-36 van 39
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-36 van 39
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

2-zitsbank

De 2-zitsbanken bij Eltink Interieur zijn gemakkelijk te combineren in huis. Doordat de 2-zitsbanken weinig ruimte nodig hebben, heeft u meer ruimte over voor andere meubels zoals een hoekbank, draaifauteuil of een loveseat. De 2-zitsbank is ook gemakkelijk voor op kantoor en zorgt voor een elegante uitstraling.

Lekker knus

Het kiezen van een 2-zitsbank is een moeilijke keuze; ga je voor 1 grote hoekbank of kies je voor twee kleine bankjes? Wij raden het aan om in een woning met wat minder ruimte voor een 2-zitsbank te kiezen. Heerlijk met z'n twee, lekker knus tegen elkaar aan. Maar ook als je relaxt languit wilt liggen is deze 2-zitsbank de perfecte mogelijkheid. Verder biedt Eltink u een ruim assortiment aan met verschillende fauteuils. Fauteuils zijn namelijk ook een perfecte optie voor kleinere woonruimtes.

Bekijk onze collectie in de showroom

Bent u op zoek naar een 3-zitsbank? Bekijk dan ons online assortiment of kom naar onze showroom in Wijchen. Ons personeel helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen.