Leolux 3-Zitsbank Bora

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Een klassieker van Leolux. Met een ultra comfort, door de zachte armen en de ruggen die zich vormen naar uw lichaam. Deze bank is verkrijgbaar als fauteuil, 2 zits-, 2.5 zits en 3 zitsbank. Om het geheel passend te maken is er ook een poef bij te bestellen. Leverbaar in stof en leder.

Voor meer informatie kom naar Eltink in Wijchen. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden. Uiteraard kunt ook een afspraak maken ons telefoonnummer is 024 649 11 49.

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Leverbaar in stof en leder
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
boraleolux-1
Merk:
Leolux
Garantie:
7 jaar Leolux garantie
montage:
Gemonteerd
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.