Filters

2 producten

Sorteer op
Toon alles
Bert plantagie Bridge
€ 2.332,00
Bert plantagie Edge bartafel
€ 2.449,00

Bartafels

Een bartafel is zeer multifunctioneel. U kunt een bartafel gebruiken als eettafel, maar u kunt het ook gebruiken als werkoppervlak voor in de keuken. Zet een paar mooie design barkrukkenerbij en uw gezin of gasten kunnen u gezelschap houden terwijl u kookt. Binnen ons assortiment bevinden zich onder andere de mooie bartafels van Bert Plantagie welke klasse toevoegen aan uw interieur! Met een bartafel kun je allerlei verschillende kanten op. Gebruik een bartafel als statafel wanneer u bijvoorbeeld een verjaardag heeft. Ook kunt u een bartafel gebruiken als werkplek, veel mensen vinden het fijn om wat hoger te zitten tijdens het werken. Daarnaast wordt een bartafel ook vaak gebruikt als borreltafel, als u gezellig met vrienden een borrel drinkt. Maar natuurlijk kan een bartafel ook dienen als eettafel. Een groot voordeel van een bartafel is dat het een compacte tafel is en daarom eigenlijk in vrijwel elke ruimte kan staan.

Bartafels in allerlei stijlen

Bij Eltink Interieur kunt u kiezen uit verschillende bartafels, van meerdere merken en passend bij elke woonstijl. Ook zijn de bartafels te verkrijgen in allerlei verschillende vormen, denk aan vierkant, rond en rechthoekig. Het is daarom erg belangrijk dat, voordat u kiest welke vorm bartafel u wilt kiezen, u kijkt naar hoeveel ruimte u heeft om een bartafel kwijt te kunnen en hoeveel personen u aan uw bartafel wilt kunnen hebben. Als u de bartafel gevonden heeft die bij uw stijl past, ga dan eens kijken naar passende barstoelen, welke barstoelen passen er goed bij?

Bekijk onze collectie in de showroom

Bent u er toch nog niet helemaal over uit? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Wijchen! Ons personeel helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen. Een bartafel bij Eltink Interieur is ook online te bestellen. Weet u nog niet precies naar welke bartafel uw voorkeur uitgaat, wilt u de bartafel nog is in het echt zien of wilt u even in het echt bekijken hoe het materiaal van de bartafel is? Kom dan gerust langs in onze showroom in Wijchen aan de Nieuweweg 303.