Vermeer

Vermeer Meubelen Eltink Interieur

Vermeer

Vermeer produceert de mooiste meubelen van de beste kwaliteit! Met deze kasten creëer je gemakkelijk veel opbergruimte in huis én de kasten voegen ook nog eens stijl toe aan jouw interieur! De kasten zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende afmetingen, materialen en kleuren waardoor er altijd een kast bij zit die perfect bij jouw interieur past!
Producten 1-24 van 41
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 41
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vermeer Meubelen en Kasten

Vermeer produceert de mooiste meubelen van de beste kwaliteit! Met deze kasten creëer je gemakkelijk veel opbergruimte in huis én de kasten voegen ook nog eens stijl toe aan uw interieur! De kasten zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende afmetingen, materialen en kleuren waardoor er altijd een kast bij zit die perfect bij uw interieur past!

Vermeer Meubelen Dealer

In ons assortiment vindt u de mooiste meubelen van het merk Vermeer. Wij zijn dan ook trots dit prachtige merk aan onze collectie toe te voegen. De collectie van Vermeer bestaat uit design kasten, design tafels en salontafels.

Nederlands Design

Vermeer Meubelen heeft meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van meubelen. Eigentijdse vormgeving en de puurheid in meubelen staat dan ook hoog in het vaandel. Denk hierbij aan speciale maatvoering naar wens en diverse kleur afwerkingen. Modellen worden in eigen beheer ontwikkeld en hoofdzakelijk vervaardigd van natuurlijke materialen. Nederlandse productie en jarenlange ervaring maken het mogelijk kwalitatief hoogwaardige meubelen te leveren. Wij beschikken over eigen transport waardoor de meubelen na het zorgvuldig verpakken met de benodigde aandacht bezorgd kunnen worden.

Alvast eens inspiratie opdoen en de prachtige collectie bekijken? Bekijk dan ook eens de catalogus van Vermeer die gemakkelijk op onze site te vinden is!