Dressoirs

14 producten
Van hoog naar laag sorteren
  1. webonly
  2. webonly
  3. webonly
  4. webonly
14 producten
Van hoog naar laag sorteren

Dressoirs

Bent u op zoek naar een uniek dressoir voor in uw woning? Bij Eltink Interieur hebben we een breed assortiment aan mooie dressoirs. We vinden het belangrijk dat elk dressoir een mooie plek in huis krijgt, dus kijken we graag mee bij de keuze voor het juiste dressoir. Een dressoir is een must have in uw interieur, het is een erg praktisch meubel. U kunt een dressoir gebruiken als opbergkast met mooie accessoires of als tv-meubel. Bij ons is er voor elke woonstijl wel een passend dressoir te vinden, wij bieden een erg gevarieerd aanbod. Verschillende materialen, groottes en wanneer u LED verlichting in uw dressoir wilt, is dit ook mogelijk. Bij Eltink Interieur vindt u meer dan 30 verschillende dressoirs, van verschillende merken, geschikt voor alle woonstijlen.

Kiezen voor een dressoir

Een dressoir is een must have in je interieur, het is een erg praktisch meubel. U kunt een dressoir gebruiken als opbergkast met mooie accessoires of als tv-meubel. Bij ons is er voor elke woonstijl wel een passend dressoir te vinden, wij bieden een erg gevarieerd aanbod. Verschillende materialen, groottes en wanneer u LED verlichting in uw dressoir wilt, is dit ook mogelijk. Bij Eltink Interieur vindt u meer dan 30 verschillende dressoirs, van verschillende merken, geschikt voor alle woonstijlen.

Verschillende stijlen dressoirs

Binnen elk huis past natuurlijk een ander soort dressoir. Past een strak dressoir beter in de woning, of juist een industrieel dressoir? Het is natuurlijk ook mogelijk om het dressoir geheel naar eigen wens aan te passen. Het mooie merk Pilat&Pilat heeft enkele unieke dressoirs in het assortiment dat ook te zien is bij Eltink Interieur. Of bent u op zoek naar een eigentijds dressoir van Pastoe of IRO? We kijken graag mee voor de juiste keuze!

Dressoirs in verschillende maten

Dressoirs bij Eltink Interieur zijn in verschillende maten te verkrijgen, zodat er altijd een dressoir in de ruimte die u ervoor over heeft past. De meeste dressoirs hebben geen vaste maat, mocht er dus bijvoorbeeld bij staan dat het dressoir 200cm is, is hetzelfde dressoir vaak ook groter of kleiner te krijgen. Vraag daarom altijd even naar de mogelijkheden, ons personeel helpt u daar graag bij. Als u eruit bent voor welk dressoir u gaat, is het ook mogelijk om deze online te bestellen. Wilt u onze dressoirs nog even in het echt bekijken, is dat natuurlijk ook mogelijk. Kom gerust langs in onze showroom!

Bekijk onze collectie in de showroom

Ons personeel helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen. Een dressoir bij Eltink is ook online te bestellen. Weet u nog niet precies naar welk dressoir uw voorkeur uitgaat, wilt u het dressoir nog is in het echt zien of wilt u even in het echt bekijken hoe het materiaal van het dressoir is? Kom dan gerust langs in onze showroom in Wijchen aan de Nieuweweg 303.

Kom ons mooie aanbod aan dressoirs bewonderen bij Eltink Interieur in Wijchen!