Design on Stock

designonstock  

Design On Stock

Bij Eltink Interieur vindt u het mooie merk Design On Stock. Design On Stock is met liefde voor het vak is ontworpen en wordt gekenmerkt door het speelse design.


Het is een eigentijds Nederlands meubelmerk dat staat voor topdesign. De ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen al deze meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. Design On Stock biedt banken, hoekbanken, hockers, fauteuils, eetkamerstoelen, wandrekken en bijzettafels aan. Bij Eltink Interieur in Gelderland is dit Nederlandse top design merk te bewonderen.
23 producten
Van hoog naar laag sorteren
23 producten
Van hoog naar laag sorteren

Design On Stock

Design On Stock staat voor kwaliteit meubels met een eigentijdse uitstraling. Alle ontwerpen van Design On Stock worden in Nederland geproduceerd. Roderick Vos was de eerste ontwerpen voor Design On Stock. Een ontwerp die altijd is bijgebleven is de bijzettafel T-Tray. Dit is een van Roderick’s eerste ontwerpen voor Design On Stock.

Een ruime collectie aan meubelen

De collectie van Design On Stock bestaat uit: banken, fauteuils, stoelen, bijzettafels, krukjes en wandelementen. De unieke ontwerpen en het liefde voor het vak zijn kenmerkend voor de designs van dit merk. Stuk voor stuk zijn de designs gemaakt van stevig materiaal. Bij Design On Stock wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen, zoals 100% scheerwol en leer van Scandinavische stierenhuiden.

Design On Stock bij Eltink Interieur

Kom voor meer inspiratie naar onze showroom in Wijchen nabij Nijmegen. Hier vind je een ruime collectie design meubelen van verschillende merken zoals HAY, Label, Papadatos en nog veel meer. Onze interieuradviseurs geven je graag een passend woonadvies.