Eetbanken

eltink eetbanken
22 producten
Van hoog naar laag sorteren
22 producten
Van hoog naar laag sorteren

Eetbank

Een eetbank is een perfecte manier om diversiteit aan een eettafel te brengen. Ze zorgen niet alleen voor diversiteit, maar eetbanken zijn ook nog eens praktisch. In plaats van bijvoorbeeld twee grote stoelen per tafelkant neer te zetten, kunt u er nu een gehele bank kwijt met 3 zitplaatsen. Eetbanken zijn vooral zeer geschikt voor grote, rechthoekige eettafels. Daarbij is een eetbank vaak veel betaalbaarder, dan het aanschaffen van individuele eetkamerstoelen.

Verschillende eetkamerstoelen

In ons assortiment hebben wij eetbanken met en zonder rugleuning. Wilt u lekker comfortabel zitten tijdens het eten? Kies dan voor een eetbank met rugleuning. Heeft u kinderen? Kies dan voor een eetkamerbank zonder rugleuning, zodat uw kinderen zich vrij kunnen bewegen. Naast eetkamerstoelen en eetbanken is er ook een optie om voor barkrukken te kiezen. Barkrukken zijn hoogzitters voor aan je keukenblok. Super gezellig als iemand aan het koken is en de ander aan de bar kan zitten om lekker bij te kletsen.

Bekijk onze collectie in de showroom

Bekijk zelf onze eetbanken in de showroom van onze winkel. Ons personeel helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen.