Qliv

Stoer én elegant. Luxueus, maar ingetogen.

QLIV is een jong en dynamisch Nederlands merk, gevestigd in Amsterdam. Bij QLIV streven ze het verlangen na om duurzame en hoogwaardige ontwerpen te lanceren waar andere mensen blij van worden. En dat worden we zeker van deze prachtige collectie. Eenvoud en design hand in hand. Om de kwaliteit te waarborgen, werken zij samen met gerenommeerde ontwerpers en vindt de gehele productie plaats in Nederland.

Qliv is vanaf juli 2022 in onze showroom te bewonderen!

11 producten
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
Van hoog naar laag sorteren

Qliv: Stoer én elegant. Luxueus, maar ingetogen.

Een prachtig merk dat zich kenmerkt door de unieke, stoere en elegante collectie: dat is wat Qliv uitstraalt. Qliv maakt de mooiste meubelen van hoge kwaliteit zoals de Side to Side eettafel en de prachtige Flared hoekbank. Deze bank is geheel samen te stellen naar eigen wens en heeft een bijzonder ontwerp door het hoekige element. Hierdoor voegt u echt een statementpiece aan jouw interieur toe!

Prachtige meubelen van hoge kwaliteit

De meubelen van Qliv typeren zich door het tijloze maar moderne design. Dit merk speelt altijd in op de laatste trends en weet dit te gieten in ontwerpen waar de mooiste creaties uit voort komen. Voor iedere hoek in het huis heeft Qliv wel een prachtig meubel. Denk aan een royale hoekbank of een prachtige salontafel. Ook de eethoek kan prachtig ingevuld worden met Qliv meubelen, zoals een eettafel met design eetkamerstoelen. Richt jouw eethoek bijvoorbeeld in met de On Top eetkamertafel en combineer deze tafel met de On Top eetkamerstoel. Een ander prachtig alternatief is de Air 65 stoel of de Fat Air 65 eetkamerstoel. Deze voorzien u van heerlijk comfort tijdens de eetmomenten!

Design klassiekers zoals de Side to Side tafel

De echte design klassiekers vindt u bij Eltink Interieur. Daarom hebben wij ook het merk Qliv aan onze prachtige collectie toegevoegd. Vind de échte design klassiekers zoals de Side to Side eettafel in onze showroom en ervaar optimaal design. Een tafel waar u jaren lang veel plezier van gaat beleven. Deze tafel heeft een speels ontwerp waar u vrijwel alle kanten mee op kunt. Deze tafel stelt u helemaal naar wens samen door de vele opties die deze tafel biedt. Maak de keuze uit diverse houtsoorten, formaten en tafelbladen en kies de afwerking van de tafel zodat deze perfect in jou eethoek past. Side to Side is een wat stoerdere tafel waardoor het een ware eyecather is. Gelukkig is dat helemaal niet erg, want het is een genot om naar deze tafel te kijken. Geniet van jouw moment tijdens het eten met het gezin, met vrienden of tijdens een eigen moment bij het lezen van de krant. Niet alleen de Side to Side, maar ook de andere speelse tafels van Qliv zijn hoe dan ook elk op hun eigen manier een aanwinst voor ieder interieur.

Qliv bij Eltink Interieur

Kom dit prachtige merk eens bekijken bij ons in de showroom. We laten u graag alle prachtige meubelen zien en ervaren en nemen u mee in de wereld van design meubelen. Natuurlijk helpen we u graag met het vinden van uw droominterieur dus gaan we graag samen met u zitten om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. We nemen de tijd voor u en laten u alle mogelijkheden zien zodat we samen tot een prachtig design interieur komen. Bekijk ook alvast eens onze andere design merken online of kom gezellig eens langs!