Filters

Modulaire kasten

5 producten

Sorteer op
Toon alles
Saunaco Wandkast Ron
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Saunaco Wandkast Ron
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Saunaco Wandkast Ron
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Saunaco TV Meubel Ron
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Saunaco Wandmeubel Met Haard
€ 8.637,00

Modulaire kasten

Een modulaire kast is geschikt voor ieder interieur en elke ruimte, groot of klein. Je stelt hem samen, zoals het woord al zegt, uit verschillende modules. Door deze modules kun je een kast op maat maken, en kun je je kastruimte inrichten zoals jij dat zelf wilt. Een modulaire kast kun je in de door jouw gewenste maat samenstellen, hoog of laag, of een combinatie van beide en uiteraard in de gewenste breedte. Zoekt u een modulaire kast voor in uw woonkamer? Of wellicht bent u op zoek naar een handige kast voor in uw gang? Met onze modulaire systemen kunt u alle kanten op!

Modulaire kast zelf samenstellen

Onze modulaire kasten zijn geheel zelf samen te stellen. Zo weet u zeker dat de kast perfect in het interieur past en helemaal voldoet aan uw wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld graag een royale wandkast met een aparte opstelling combineren met een bijpassend tv-meubel? Dat kan allemaal! Onze adviseurs laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Diverse merken

In ons assortiment modulaire kasten bevinden zich de mooiste items van diverse merken. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige kasten van het merk Hülsta, Studio HENK of Pastoe!

Wandkast met TV meubel

Combineer je modulaire kast bijvoorbeeld met een TV meubel. Je kunt je TV op verschillende manieren in je wandmeubel integreren. Er zijn bijvoorbeeld systemen waarbij de TV discreet weggewerkt wordt achter een schuifpaneel. Je kunt ook voor een model kiezen waarbij de TV kast onderdeel uitmaakt van de modulaire kast. De TV staat hierbij gewoon in de kast. Bij andere modellen is er ruimte uitgespaard in de achterwand, zodat je je TV aan de muur kunt hangen.

Ook de opbergruimte pas je aan je eigen wensen aan. Bij de modulaire kast kun je open vakken, laden, vitrines en schuifdeuren naar hartenlust met elkaar combineren. Voor mooie accessoires die je graag zichtbaar maar toch stofvrij wilt opbergen kies je voor vitrinedeuren. Ga je voor veel ruimte voor boeken? Kies dan veel open vakken, of voor glazen deurtjes. Wil je spullen opbergen die je liever aan het zicht onttrekt? Kies dan voor laden of kastruimte met deurtjes.

Wandmeubel met ingebouwde verlichting

Door het toevoegen van verlichting wordt je wandkast een mooi sfeervol meubel in je interieur. Ook kun je met verlichting in een modulaire kast mooi uitgestalde spullen extra accentueren. En verlichting in een kast heeft niet alleen een decoratief karakter. Door de verlichting in de kastjes te plaatsen zorg je ervoor dat je ‘s avonds de inhoud van je kast nog goed kunt zien.

Bij Eltink Interieur vind je diverse modulaire kasten van het merk Hülsta. Je hebt keuze uit verschillende productlijnen, zodat er voor elke smaak en elk interieur wel een passend wandmeubel is. Hülsta kasten worden gemaakt in Duitsland, ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden gemaakt van hout uit uitsluitend duurzame bosbouw. De Hülsta kwaliteit zie je ook terug in de met zorg gekozen materialen, hoogwaardige verwerking en ambachtelijke details.

Een modulaire kast is geschikt voor ieder interieur en elke ruimte, groot of klein. U stelt hem samen, zoals het woord al zegt, uit verschillende modules. Door deze modules kunt u een kast op maat maken, en kunt u uw kastruimte inrichten zoals u dat zelf wilt.

Onze deskundige specialisten staan voor je klaar voor een vrijblijvend advies op maat. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk bent je ook welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. Laat je inspireren! Bekijk hier onze openingstijden.