De Toekomst

De Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst heeft zich al sinds 1955 toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan. Zodoende blijven ze toonaangevend en is men zeker van een product dat aan eisen van de huidige consument voldoet. Ze zijn voortdurend op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen. 

Het is van groot belang om een product te creëren dat past binnen de filosofie van De Toekomst: comfortabel, ergonomisch en met een eigentijdse uitstraling.

Online en in de winkel profiteer je nu van 15% korting op de geweldige Twice Relaxfauteuil! Bezoek onze showroom in Wijchen voor meer informatie.

Producten 1-24 van 132
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 132
Van hoog naar laag sorteren

De Toekomst

Meubelfabriek De Toekomst is officieel opgericht in 1955. De oorsprong van de meubelproducent gaat zelfs terug naar de houtindustrie in het begin van de vorige eeuw. Het bedrijf richt zich voornamelijk op zitmeubelen die in het eigen bedrijf worden ontwikkeld. Hierbij wordt vooral veel aandacht gegeven aan de wensen van de huidige consument. Bij de productontwikkeling zijn comfort, functionaliteit, ergonomie en innovatief ontwerp leidend. De ontwerpers van De Toekomst zijn bovendien in staat om dit te vertalen naar design met een eigentijdse uitstraling.

Design en kwaliteit in fauteuils

De Toekomst maakt een breed scala aan zitmeubelen met vele optie-mogelijkheden. Hierdoor kun je een relaxfauteuils samenstellen die geheel aan je persoonlijke smaak en eisen voldoet. Optimale ondersteuning voor hals, hoofd en onderrug garanderen een comfortabele zit en een uitklapbare voetensteun maakt het comfort compleet. Bij de productie van De Toekomst zitmeubelen wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit grondstoffen en geavanceerde technologie.

De Toekomst relaxfauteuils bij Eltink Interieur

Wilt u het zitcomfort van De Toekomst relaxfauteuils zelf ervaren? In de showroom van Eltink Interieur bent u van harte werkom. Benieuwd naar onze complete collectie relaxfauteuils? Kom dan naar onze showroom in Wijchen, nabij Nijmegen. Onze interieur adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door.