De Toekomst Relaxfauteuil Riva 1017

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

De Relax4U serie bestaat uit fauteuils met verschillende slimme functies. Daarnaast kunnen we bij een aantal modellen kiezen uit een bijzonder design-element aan de zitting. Nieuw is dat de zitting onder de rug doorloopt, deze vormgeving versterkt het design van de fauteuil, het blijft ook mogelijk om te kiezen voor een rug doorlopend achter de zitting.

Alle fauteuils met een elektrisch bedienbaar relaxsysteem krijgen de stroom van een ingebouwde lithium ion accu.

Nieuw is dat bij de Nova en Riva fauteuils, naast de tiptoetsbediening, ook een draadloze bediening met bluetooth technologie kan worden bijbesteld. Onafhankelijk van de vormgeving onderscheiden we 3 mogelijkheden qua functies. Deze functies met bijbehorende namen worden in onderstaand schema uitgelegd.

Specificaties:

  • Slimme functies
  • Keuze uit bijzonder design-element in de zitting
  • Doorlopende rug
  • Elektrisch bedienbaar
  • Tiptoetsbediening
  • Draadloze bediening met bluetooth

Producteigenschappen

Materiaal:
Leder
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
DT-RV1017
Merk:
De Toekomst
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja
Elektrisch:
Ja
Onderstel Fauteuil:
Stervoet

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.