Professioneel, persoonlijk woonadvies

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe look voor uw interieur of alleen een kleine aanpassing wilt doen, de specialisten van Eltink Interieur staan voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk woonadvies. Met hun vergaande kennis over interieur kunnen onze specialisten u altijd voorzien van een passend advies.

Ons team bestaat uit gepassioneerde specialisten met ruime ervaring. Zij denken graag met u mee om zo tot een passend advies te komen.

We helpen u graag!

Een hoekbank of een rechte bank? Wat zijn de beste kleurcombinaties? Welke kast past het beste bij de rest van mijn interieur? Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een nieuwe fauteuil? Onze specialisten helpen u graag met dit soort vragen.

We helpen u graag met:

  • het laten zien van onze gehele collectie of de specifieke opties waar u naar op zoek bent.
  • de keuze voor hét meubel waar u naar op zoek bent.
  • het maken van de juiste keuze tussen kleuren, materialen en afmetingen.
  • het meedenken over de indeling bij u in huis zodat het meubel perfect tot zijn recht komt.
  • en nog veel meer!

Woonadvies in onze winkel

Kom langs bij ons in de showroom en ervaar zelf de vele design meubels uit onze collectie. Op basis van uw wensen kijken onze woonadviseurs met u mee. Samen bespreken we uw interieurwensen. Op basis hiervan zullen wij met u door onze showroom gaan om de mogelijkheden te bekijken.

Interieuradvies bij u thuis

Vooral bij een compleet nieuwe look voor uw interieur is het prettig dat een interieuradviseur naar u toe komt. U ontvangt een uitgebreid woonadvies op basis van de inrichting van uw huis. De adviseur geeft onder andere advies over de indeling, gebruik van de ruimte, meubels en kleurgebruik.

Topmerken

Eltink Interieur werkt al jarenlang samen met topmerken, zoals Leolux, Rolf Benz, Jori, Pastoe, Gelderland, Label, Bert Plantagie, Natuzzi en vele andere topmerken. Deze diversiteit aan merken voorziet u van een breed assortiment aan interieurmeubelen. Onze specialisten kunnen u hierdoor voorzien van het beste advies.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Bent u helemaal enthousiast geworden en wilt u graag een afspraak maken? Maak dan direct een afspraak door te mailen naar info@eltink-interieur.nl, vul het contactformulier in of bel 024-649 11 49. Hopelijk zien we u snel in onze showroom!