Woonadvies

eltink_banken

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe look voor uw interieur of alleen een kleine aanpassing wilt doen, de specialisten van Eltink Interieur staan voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk woonadvies. Een hoekbank of een rechte bank? Wat zijn de beste kleurcombinaties? Welke kast past het beste bij de rest van mijn interieur? Waar moet ik opletten bij de aanschaf van een nieuwe fauteuils? Onze specialisten helpen u graag met dit soort vragen.

Ons team bestaat uit een gepassioneerde specialisten met ruime ervaring. Zij denken graag met u mee om zo tot een passend advies te komen.

Woonadvies in onze winkel

Kom langs bij ons in de showroom en ervaar zelf de vele design meubels uit onze collectie. Op basis van uw wensen kijken onze woonadvisieurs met u mee. Samen bespreken we uw interieurwensen. Op basis hiervan zullen wij met u door onze showroom gaan om de mogelijkheden te bekijken.

Interieuradvies bij u thuis

Vooral bij een compleet nieuwe look voor uw interieur is het prettig dat een interieuradviseur naar u toe komt. U ontvangt een uitgebreid woonadvies op basis van de inrichting van uw huis. De adviseur geeft onder andere advies over de indeling, gebruik van de ruimte, meubels en kleurgebruik.

Topmerken

Eltink Interieur werkt al jarenlang samen met topmerken, zoals Leolux, Rolf Benz, Jori, Pastoe, Gelderland, Label, Bert Plantagie, Natuzzi en vele andere topmerken. Onze specialisten kunnen u hierdoor voorzien van het beste advies.

Afspraak maken

Maak direct een afspraak, mail naar info@eltink-interieur.nl, ga naar het contactformulier of bel 024-649 11 49.