Bree's New World

Bree's New World

Design meubels van Nederlandse bodem. Dit Nederlandse meubelbedrijf is gestart in 1897, toen het nog “Stoomtimmerfabriek de Akkerboom” heette, en is inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijf. De uitgebreide collectie van Bree’s New World bestaat uit eigentijdse design meubelen.  Van design stoelen tot comfortabele banken.  Bent u liefhebber van een modern interieur dan zullen de meubels van Bree’s New World perfect staan in uw interieur. Bekijk de collectie van Bree’s New World online of bezoek onze woonwinkel in Wijchen.

Producten 1-24 van 37
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 37
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bree’s New World

Bree’s New World is een Nederlands familiebedrijf die al sinds 1897 design meubelen ontwerpen. De uitgebreide collectie van Bree’s new world bestaat uit stoelen, tafels en zelfs banken. De collectie is puur design en perfect voor een modern interieur. Bree’s New World is een familiebedrijf die telkens weer met enthousiaste vakmensen tot creatieve nieuwe designs komen. De meubelen zijn van top kwaliteit. De collectie is het beste te beschrijven als Eigentijds, modern en design.

Design stoelen van Bree’s New World

Bij Eltink Interieur vindt u een ruim assortiment stoelen van Bree’s New World. De design stoelen staan prachtig aan de eetkamertafel, maar zijn ook zeker geschikt voor op het kantoor of andere projecten. Kenmerkend aan de stoelen is het originele design en de veeldzijdigheid. Stuk voor stuk zijn het blikvangers. De collectie is zeer divers, van design stoelen met of zonder armleuning, kuipstoelen tot leren stoelen. Bree’s New World heeft het! Er is niet alleen aandacht besteedt aan een mooi design, maar alle modellen hebben een uitstekend zitcomfort en zijn gemaakt van topkwaliteit materialen.

Design tafels van Bree’s New World

De collectie design tafels bestaat uit stijlvolle eetkamertafels en salontafels. De collectie bestaat uit alle vormen en maten. Van prachtige rechte tafels tot een mooie ronde tafel. Perfect voor een modern interieur. Kom naar onze woonwinkel in Wijchen en kom deze mooie collectie zelf bewonderen.