Linteloo

linteloo  

Linteloo is een merk die 'genieten van het goede leven' uitstraalt op iedere mogelijke manier. Linteloo’s corporate kleur is fel oranje, verwijzend naar de Nederlandse roots, maar tegenwoordig wordt Linteloo over de hele wereld verkocht. De kosmopolitische flair van de collectie van Linteloo is te danken aan de samenwerking met internationale gelauwerde ontwerpers.

U vindt de collectie van Linteloo online bij Eltink Interieur. Of bezoek eens onze showroom voor een persoonlijk advies!

13 producten
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
Van hoog naar laag sorteren

Linteloo

Met zijn passie voor vakmanschap in het oog richtte Jan te Linteloo in 1993 meubelmerk Linteloo op. Eigentijdse, leefbare, eigentijdse en strakke meubels worden dan ook met veel liefde gemaakt door Linteloo. Het belangrijkste aspect, is dat je je goed voelt bij de banken, tafels, fauteuils en andere meubelstukken van Linteloo. Gevoel en beleving staan voorop bij deze kwaliteitsmeubels. Zo vindt u bij Linteloo heerlijke warme fauteuils met een huiselijke uitstraling waar u heerlijk in kunt relaxen.


Ontwerpers van Linteloo

Onder andere Henk Vos, Roderick Vos en Jan des Bouvrie zorgden voor het grote succes van Linteloo en zorgden voor de internationale erkenning van het merk. Linteloo werkt vaker samen met gerenommeerde ontwerpers, samen zorgen zij telkens weer voor fantastische collecties die ieder interieur een warme, huiselijke uitstraling geeft.


Warme uitstraling

Linteloo is zeer geliefd bij een groot publiek omdat zij zorgen voor meubelcollecties die een warme, eigentijdse uitstraling hebben. U maakt uw woonruimte gelijk een stuk sfeervoller met een bankstel, stoel, fauteuil of tafel van Linteloo. Met meubels van Linteloo maakt u gelijk kennis met een zeer aangename sfeer in iedere woning!


Linteloo bij Eltink Interieur

Bij Eltink Interieur vindt u een ruime keuze aan Linteloo meubels. U kunt de meubels van Linteloo zowel online als in de winkel bekijken. De adviseurs in onze winkels helpen u graag met het zoeken naar een geschikt Linteloo meubel.