Bijzettafels

Producten 1-36 van 70
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-36 van 70
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bijzettafels

U kunt niet genoeg bijzettafels in huis hebben. Gebruik je bijzettafel voor een mooie plant naast je fauteuil. Voor een speels effect kunt u verschillende bijzettafels plaatsen in uw interieur. Het is niet alleen een bijzettafel, maar het kan ook dienen als salontafel. Als je een speels effect wilt creëren, kun je bijzettafels in verschillende maten en stijlen bij elkaar zetten. Ook in de slaapkamer is een bijzettafel erg handig om te hebben, een bijzettafel kun je namelijk vervangen voor een nachtkastje, zo heb je een uniekere uitstraling in je slaapkamer. Voor een bijzettafel is altijd nog wel een plekje in huis te vinden, en ze zijn ook nog eens handig!

Welke bijzettafeltje past bij u?

Bijzettafels heb je in verschillende soorten en maten. Zo zijn er ronde, vierkante en rechthoekige bijzettafels. Ook is er verschil in materiaal. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een glazen, houten of stenen salontafel te nemen. In elk interieur past weer een andere bijzettafel. Bekijk daarom eens ons online assortiment! Bij Eltink Interieur heeft u keuze uit meer dan 70 verschillende bijzettafels, van meerdere merken en passend bij elke woonstijl. De bijzettafels die wij verkopen zijn gemaakt van de mooiste materialen en stralen echt kwaliteit uit, wij garanderen u daarom ook jarenlang plezier van uw nieuwe bijzettafel van Eltink Interieur!

Bekijk onze collectie in de showroom

Bent u er toch nog niet helemaal over uit? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Wijchen! Ons personeel helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen. Een bijzettafel bij Eltink Interieur is ook online te bestellen. Weet u nog niet precies naar welke bijzettafel uw voorkeur uitgaat, wilt u de bijzettafel nog is in het echt zien of wilt u even in het echt bekijken hoe het materiaal van de bijzettafel is? Kom dan gerust langs in onze showroom in Wijchen aan de Nieuweweg 303.