Hülsta

hulsta

Hülsta

Mensen, die hülsta-meubels kiezen, ontvangen niet alleen een esthetisch hoogwaardige en functioneel doordachte inrichting. U mag er zeker van zijn dat wij bij de productie letten op de verantwoorde omgang met ressources en milieu en tegelijkertijd grote waarde hechten aan duurzaamheid en een gezond woonklimaat.

Laat u verrassen door de schitterende collectie van Hülsta met verschillende modulaire wandmeubelen en kasten die u zelf kunt samenstellen. Expirimenteer er op los en creër uw eigen unieke meubelen.

Producten 1-24 van 27
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 27
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hülsta

De Duitse kastenspecialist Hulsta staat bekend om haar prachtige wandkasten, tv-meubelen en vitrinekasten. Alle functies en ontwerpen kunt u in het geheel naar eigen smaak combineren. Kast op maat? Geen probleem bij Hülsta! Hulsta zorgt ervoor dat u de perfecte kast in huis haalt.

De collectie van Hülsta

Laat u verrassen door de schitterende collectie van Hülsta met verschillende modulaire wandkasten en kasten die u zelf kunt samenstellen. Experimenteer er op los en creëer uw eigen unieke kast.

Hülsta bij Eltink Interieur

Bekijk de collectie van Hülsta online op onze website of neem een kijkje in onze showroom in Wijchen nabij Nijmegen. Meer weten? Neem dan contact met ons op via: info@eltink-interieur.nl of bel naar 024 6491149. Wij helpen u graag!