Harvink

harvink

Met de stroom meegaan, meeliften op de successen van de bekende meubelgiganten… Zeker in economisch krappe tijden kán het aantrekkelijk lijken. Bij Harvink laten wij ons daar geen moment door verleiden. Wij hebben zo onze eigen ideeën over wat meubeldesign echt de moeite waard maakt.

Voorop staat daarbij het vakmanschap en de passie waarmee bij Harvink ruim 30 jaar designmeubelen worden gemaakt. Alles in eigen huis, van frame tot stoffering met de hand geproduceerd. Mooie sympathieke meubels, die nét even anders zijn. Omdat wij houden van een tikje eigenzinnig. En omdat onze klanten héél veel zelf te kiezen hebben.

Bekijk nu de sale en profiteer direct van hoge kortingen.

Producten 1-8 van 29
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-8 van 29
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren

In onze Harvink collectie vindt u fauteuils, banken, eetkamerstoelen en tafels die veelal ontworpen worden met Nederlandse meubelontwerpers. Harvink garandeert dat alle meubels in hun eigen fabriek gemaakt worden en dat zij betaalbare producten van een hoge kwaliteit leveren. Zo zal u niet meer betalen dan nodig is.

 

Tijdloze en moderne uitstraling

Bij Harvink meubelen is het metalen frame altijd duidelijk zichtbaar, hierdoor hebben de meubelen een moderne maar toch ook tijdloze uitstraling. De massieve onderdelen van de meubelen, zoals de eetkamerstoelen, lijken te zweven waardoor de meubels een luchtige uitstraling hebben. Er zijn veel variaties mogelijk binnen dit ontwerp en met behulp van het zichtbare frame weet je precies hoe jouw eetkamerstoel, fauteuil of bank.


Comfortabele meubelen

Uw eetkamerstoel, bank of fauteuil moet natuurlijk goed en lekker zitten maar ook mooi zijn. Harvink verzekerd u dat hun stoelen, fauteuils en banken comfortabel zitten door het fijne ontwerp en door de vulling, dit zijn namelijk eersteklas koudschuimen die Harvink gebruikt. Het materiaal zorgt voor een zeer goede ondersteuning omdat het koudschuim uw lichaamscontouren volgt. De stoelen en banken van Harvink zijn goed voor een zitcomfort van vele jaren!


Harvink leefmeubels

Harvink heeft prachtige fauteuils en banken waar echt op geleefd mag worden. Het knoeien van een glas rode wijn of frisdrank kan natuurlijk altijd gebeuren, dit is echter geen probleem! Alle bekleding van Harvink is afritsbaar en slijtvast zodat u de bekleding kan laten reinigen. Bent u toe bent aan een andere kleur in uw interieur, dan kunt u ook nog kiezen voor een nieuwe hoes. Hiermee geeft u uw meubel weer een nieuw tweede leven! Harvink kunt u natuurlijk komen bekijken bij Eltink Interieur op locatie 4.