Filters

Harvink

De meubelen van Harvink staan bekend om het vakmanschap en de passie waarmee de design meubelen worden gemaakt. Bij Eltink Interieur wordt er de eigenzinnige meubelcollectie van Harvink getoond. De collectie bestaat uit design banken, fauteuils, eetkamerstoelen, barkrukken, eettafels en salontafels.
De design meubelen zijn sympathiek, duurzaam en handgemaakt. Bovendien is het product 100% Nederlands en is het frame van de meubel typisch Harvink. Daarbij is de meubelcollectie bij Eltink Interieur zo uitgebreid dat deze helemaal naar eigen zin samen te stellen is. Kom de verrassende collectie bekijken in Wijchen.

1 van 24 van 44 producten

Pagina
Sorteer op
Toon alles
Showroom
Harvink 3,5-Zits Bank/Hocker Custom
€ 4.870,00 € 3.250,00
Cartel Living Bank Custom
€ 3.350,00
Harvink Bank Flink Leer
€ 4.010,00
Harvink Eetkamerbank Troef
€ 1.775,00
Harvink Eetkamerstoel Jive in Nevada 90 met arm in Amerikaans noten
€ 780,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Harvink Eetkamertafel Twijg
€ 2.865,00
Harvink Salontafel Mikado
€ 1.175,00
Harvink Eetkamerstoel Jive Steel
€ 780,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Harvink Eetkamertafel De Zotte 2
€ 2.550,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Harvink Bijzettafel Rep en Roer
€ 450,00
Harvink Salontafel Zotte
€ 1.425,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Harvink Tafel Tosca
€ 2.650,00
webonly
Harvink Fauteuil Club Relax
€ 2.195,00
Forum hoekbank
€ 5.465,00
De Donk
€ 3.465,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
de Donk
€ 6.180,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Showroom
Harvink Fauteuil Clip
€ 2.490,00 € 1.775,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Fay eetkamerstoel
€ 700,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Hoekbank Flink
webonly
Blazoen
€ 1.620,00
Fay armstoel
€ 750,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Splinter Hoog
€ 3.195,00
Harvink Bank Armslag
€ 2.950,00
Harvink Fauteuil Fraai
€ 1.575,00
Pagina

Harvink

In onze Harvink collectie vindt u fauteuils, banken, eetkamerstoelen en tafels die veelal ontworpen worden met Nederlandse meubelontwerpers. Harvink garandeert dat alle meubels in hun eigen fabriek gemaakt worden en dat zij betaalbare producten van een hoge kwaliteit leveren. Zo zal u niet meer betalen dan nodig is.

Eetkamerstoelen van Harvink

De mooiste design eetkamerstoelen vindt u bij het merk Harvink. Een Harvink stoel heeft altijd enkele mooie voordelen, namelijk dat de stoelen stijlvol, elegant, modern en comfortabel zijn. Hierdoor blijft een stoel jaren lang mooi en heerlijk zitten. Uw design eetkamerstoel vindt u bij ons in onze showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien!

Vind uw design bank hier!

Het assortiment van Harvink bestaat voor een groot deel uit de mooiste en elegantste banken. Vind uw Harvink bank of Harvink hoekbank bij ons in de showroom! Wilt u alvast oriënteren? Bekijk dan ons assortiment online. Ook hebben we een mooi aanbod aan Harvink fauteuils die perfect passen bij de design banken. Denk bijvoorbeeld aan de Harvink Splinter bank in combinatie met de Harvink Splinter fauteuil. De mooiste combinaties vindt u hier!

Tijdloze en moderne uitstraling

Bij Harvink meubelen is het metalen frame altijd duidelijk zichtbaar, hierdoor hebben de meubelen een moderne maar toch ook tijdloze uitstraling. De massieve onderdelen van de meubelen, zoals de eetkamerstoelen, lijken te zweven waardoor de meubels een luchtige uitstraling hebben. Er zijn veel variaties mogelijk binnen dit ontwerp en met behulp van het zichtbare frame weet je precies hoe jouw eetkamerstoel, fauteuil of bank.

Comfortabele meubelen

Uw eetkamerstoel, bank of fauteuil moet natuurlijk goed en lekker zitten maar ook mooi zijn. Harvink verzekerd u dat hun stoelen, fauteuils en banken comfortabel zitten door het fijne ontwerp en door de vulling, dit zijn namelijk eersteklas koudschuimen die Harvink gebruikt. Het materiaal zorgt voor een zeer goede ondersteuning omdat het koudschuim uw lichaamscontouren volgt. De stoelen en banken van Harvink zijn goed voor een zitcomfort van vele jaren!

Harvink leefmeubels

Harvink heeft prachtige fauteuils en banken waar echt op geleefd mag worden. Het knoeien van een glas rode wijn of frisdrank kan natuurlijk altijd gebeuren, dit is echter geen probleem! Alle bekleding van Harvink is afritsbaar en slijtvast zodat u de bekleding kan laten reinigen. Bent u toe bent aan een andere kleur in uw interieur, dan kunt u ook nog kiezen voor een nieuwe hoes. Hiermee geeft u uw meubel weer een nieuw tweede leven! Harvink kunt u natuurlijk komen bekijken bij Eltink Interieur op locatie 4.