Mobitec

 

Mobitec

Mobitec maakt sinds 1990 hoogkwalitatieve stoelen en tafels. Het Belgische design merk staat voor schitterende meubels die in grote mate personaliseerbaar zijn. Het is dan ook niet voor niets dat de eetkamertafels en eetkamerstoelen van Mobitec inmiddels in meer dan tien Europese landen verkocht worden.

Het personaliseren van de meubels maakt dat je altijd je eigen unieke meubel krijgt dat speciaal voor jou gemaakt wordt. Mobitec meubels worden altijd op bestelling geproduceerd.

De meubelfabrikant is trots op zijn herkomst, het Belgische plaatsje Eupen. Het ontwerpproces en de productie van de meubelen vindt dan ook in zijn geheel in Europa plaats. Met een designmeubel van Mobitec haal je een hoogkwalitatief, persoonlijk en stijlvol meubel in huis.

11 producten
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
Van hoog naar laag sorteren

Mobitec

Mobitec meubelen zijn in grote mate personaliseerbaar. Hierdoor zijn ze perfect aan te passen aan je eigen smaak en compleet bijpassend te maken bij je interieur.

Mobitec stoelen en tafels

Bij Eltink Interieur vind je bijvoorbeeld de verfijnde stoel Margaux, leverbaar in verschillende stofsoorten en leder. Bij de Margaux kun je de stoel laten stofferen met één en dezelfde stof of met twee verschillende stoffen. De kleur van de metalen elementen is naar eigen smaak te kiezen. Ook de stoelpoten zijn in verschillende houtsoorten leverbaar. Combineer deze schitterende stoelen bijvoorbeeld met de eetkamertafel Gravity. Een opzienbarend design, waarbij het lijkt alsof het tafelblad zweeft boven de poten. Deze elegante tafel is ontworpen door Vincent Dejonghe en past in ieder modern interieur.

Duurzaam Design

De productie van Mobitec meubelen vindt plaats in Polen. Door de inzet van lokale vakmensen kan de vereiste kwaliteit gegarandeerd worden. De grondstoffen worden met zorg gekozen. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van hout uit duurzaam beheerde Europese bossen. Ook bevatten de gebruikt lijm en vernissoorten geen schadelijke oplosmiddelen.

Eltink Interieur verkooppunt voor Mobitec meubelen in Nederland

Mobitec design meubels kijk en koop je bij Eltink Interieur. Wil je het zitcomfort van deze stijlvolle stoelen ervaren? Wilt je weten hoe je de stoelen of tafel kunt customizen geheel naar je eigen smaak en passend bij je interieur? Kom dan naar onze showroom in Wijchen bij Nijmegen, onze interieuradviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien.