Filters

1 van 24 van 134 producten

Pagina
Sorteer op
Toon alles
Bert Plantagie Eetkamertafel Oxxi
Cartel Living Eettafel Zion
€ 2.145,00
Cartel Living Eettafel Globe
€ 1.660,00
Cartel Living Eettafel Globe
€ 1.485,00
Leolux Eettafel Toveri
€ 2.945,00
Rolf Benz Eettafel 900
€ 3.467,00
Eetkamertafel 921
€ 3.402,00
Bert Plantagie Eettafel Eris Ovaal
€ 4.498,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Bert Plantagie Eettafel Roman Steen
€ 3.708,00
Leolux Eettafel Tico
€ 2.795,00
Bert Plantagie Eettafel Eris Ovaal
€ 2.437,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Bert Plantagie Eettafel Seven Eiken Olie
€ 2.340,00
Bert Plantagie Eettafel Edge Keramiek
€ 2.277,00
Bert Plantagie Eettafel Cervo
€ 3.028,00
Bert Plantagie Eetkamertafel Remo
€ 2.059,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Bert Plantagie Eettafel Pedro Dekton
€ 1.644,00
Bert Plantagie Eettafel Parade
€ 2.180,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Bert Plantagie Eettafel Opi
€ 2.657,00
Bert Plantagie Eettafel Shelter
€ 2.531,00
Bert Plantagie Eettafel Xam
€ 1.427,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Bert Plantagie Eettafel Xam Wood
€ 1.909,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Bert Plantagie Eetkamertafel Amar
€ 3.306,00
Leolux Bondi Eetkamertafel
€ 3.275,00
Bert Plantagie Eetkamertafel Oxxi
€ 2.233,00
Pagina

Eettafels

Een eettafel is de plek waar u samen met uw familie of vrienden komt. Lekker samen kletsen en genieten van het eten! In ons assortiment bieden wij u ruime mogelijkheden aan. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit verschillende materialen en onderstellen. Bij Eltink Interieur vindt u zo een 75 verschillende eettafels, van meerdere merken en passend bij elke woonstijl. De eettafels die wij verkopen zijn gemaakt van de mooiste materialen en stralen echt kwaliteit uit, wij garanderen u daarom ook jarenlang plezier van uw nieuwe eettafel van Eltink Interieur!

Eettafel combineren

Onze eettafels zijn gemakkelijk te combineren met onze eetkamerstoelen. Ook hierin bieden wij u een ruim assortiment. Eetkamerstoelen zorgen namelijk voor de sfeer in uw eethoek. Kies bijvoorbeeld voor een eetbankom uw eethoek wat stoerder te maken of ga voor een moderne stoel met stalen poten. Al met al zijn er veel combinaties mogelijk aan een eettafel, een echte trend van nu is het combineren van verschillende meubelstukken. Denk hierbij aan verschillende kleuren eetkamerstoelen of wel in dezelfde kleur maar een ander model, ook een eetbank is een meubelstuk die steeds vaker gekozen wordt. Een eetbank kan goed in combinatie met andere eetkamerstoelen maar je kunt er ook voor kiezen om twee eetbanken te plaatsen. Er is keuze genoeg!

Bijpassende eetkamerstoelen en eetbanken

Bij de eettafel horen natuurlijk mooie eetkamerstoelen en eventueel een design eetbank. Ook deze items vindt u ruim terug in onze collectie. We hebben namelijk de mooiste stoelen en eetbanken van de beste design merken. Ga bijvoorbeeld voor een design eetkamerstoel van het merk Design on Stock of voor een moderne eetbank van Bert Plantagie. Hierdoor maakt u de eethoek helemaal af en kunt u uren lang genieten van de eethoek samen met familie en vrienden.

Woonstijlen

Bij elk interieur past een andere eettafel. Bij Eltink Interieur hebben wij een breed assortiment aan:

  • moderne tafels
  • industriële tafels
  • klassieke tafels
  • landelijke tafels
  • Zo is er altijd een eettafel die bij uw interieur past. Mocht u toch liever ons assortiment in het echt willen bekijken. Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen in onze prachtige winkel in Wijchen.

    Bekijk onze collectie in de showroom

    Neem eens een kijkje in ons assortiment of kom langs onze showroom in Wijchen. Ons personeel helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen. Een eettafel bij Eltink Interieur is ook online te bestellen. Weet u nog niet precies naar welke eettafel uw voorkeur uitgaat? Of wenst u de tafel eerst nog in het echt te bekijken en beleven? Heel begrijpelijk! Kom dan gerust langs in onze showroom in Wijchen aan de Nieuweweg 303.