Kasten

Kast Elfriede van Pilat&&Pilat
Producten 1-24 van 154
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
Producten 1-24 van 154
Van hoog naar laag sorteren

Design kasten

Design kasten zijn een essentieel onderdeel van ieder interieur. U heeft immers voldoende ruimte nodig om uw spullen in op te bergen. Eltink Interieur is gespecialiseerd in TV-meubels, dressoirs, boekenkasten, wandkasten, opbergkasten, vitrinekasten en wandrekken. Wij hebben oplossingen voor eetkamers, kinderkamers, slaapkamers en ook voor op kantoor. U kunt bij ons kiezen uit een grote verscheidenheid van modellen, materialen en kleuren. Wij werken alleen maar met kwaliteitsmerken die design meubels maken die een leven lang meegaan en een aanwinst zijn voor uw interieur.

Design kasten van de beste merken

Wij hebben design meubels voor alle woonstijlen, zoals modern, klassiek, vintage, Dutch design en Scandi design. Wij werken met merken als Pilat&Pilat, Hülsta, Design on Stock, Saunaco, Pastoe, Bree’s new world en IRO. Stuk voor stuk topmerken. Pilat&Pilat is een familiebedrijf uit Friesland dat al decennia lang gespecialiseerd is in het ontwerpen van praktische opbergsystemen. Saunaco maakt moderne en strakke kasten die perfect passen in een modern interieur. Ook de Pastoe kasten zijn tijdloos en stralen van eenvoud. Een mooi voorbeeld van no-nonsense Dutch design. Veel mensen kiezen ook voor Hülsta kasten, de bekende fabrikant uit Duitsland. Degelijke en duurzame kasten die u geheel zelf kunt samenstellen.

Heel veel opties

De design wandkasten in ons assortiment zijn gemaakt hoogwaardige houtsoorten en metalen. Er is keuze uit veel verschillende afwerkingen, zoals lak, mat of geolied. Er zijn open, semi-open en gesloten modellen, en heel veel combinaties daartussen in. Wilt u een TV-meubel dat zweeft? Geen enkel probleem. Of een boekenkast met heel veel kleine vakjes, ook dat treft u aan in ons assortiment? Wat u ook zoekt, wij weten zeker dat u bij ons iets vindt dat aan uw wensen voldoet. U kunt ervoor kiezen om het meubel zelf in elkaar te zetten of een design wandmeubel gemonteerd te laten bezorgen.

Design kasten koopt u bij Eltink Interieur

Het samenstellen van het perfecte opbergsysteem, of het kiezen van een dressoir dat in uw interieur past, is zeker een leuke taak. Maar het is soms lastig door al de bomen het bos nog te zien. Wij staan u daarom graag bij tijdens uw zoektocht naar de perfecte design meubelen. In onze showroom geven wij u graag persoonlijk advies. Neemt u ook vooral foto´s en materialen mee zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. Mocht Wijchen te ver voor u zijn, dan helpen wij u ook graag hier in onze online winkel. Met handige zoekfilters kunt u gemakkelijker vinden wat u zoekt. En mocht u advies nodig hebben, dan kunt u met ons in contact treden via de virtuele assistent of per telefoon en e-mail.