Gelderland

gelderland

Gelderland is opgericht in 1936 en kent een rijke historie. De oprichter was gecharmeerd van Scandinavisch design en zodoende werd al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor moderne vormgeving en hoekige vormen. Daarnaast werd de basis gelegd voor misschien wel het belangrijkste principe dat tot op de dag van vandaag leidend is; duurzaamheid en zitcomfort.

Alle meubelen worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak ambachtelijk vervaardigd in Nederland. Ontdek nu de collectie van Gelderland bij Eltink Interieur, online of in onze showroom.

Producten 1-8 van 23
Pagina
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-8 van 23
Pagina
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren

Gelderland, een prachtig Nederlands designermerk met prachtige meubelen beïnvloed door het Scandinavisch design. Alle zitmeubelen van Gelderland zoals fauteuils, banken en relaxfauteuils zijn duurzaam en hebben een hoog zitcomfort. Echter heeft Gelderland niet alleen zitmeubelen, ook hebben zij stoere bijzettafels en andere pronkstukken in hun assortiment.


Jan des Bouvrie en Henk Vos

Gelderland werkt onder andere samen met de zeer gerenommeerde ontwerpers Jan des Bouvrie en Henk Vos. Alle meubelen die zij maken zijn stijlvol en hebben een strak design, vele meubels uit de collecties van deze ontwerpers ontpopten zich tot ware bestsellers!
Vakmanschap en liefde voor het vak
Alle meubelen van Gelderland zoals de leuke bijzettafels, mooie banken en fauteuils worden met veel liefde geproduceerd en ontworpen. Alle meubelen zijn met een hoog vakmanschap gemaakt en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van prachtige materialen van uitstekende kwaliteit.


Comfortabele zitmeubelen

Alle zitmeubelen van Gelderland hebben een vulling van koudschuim en polyether. Hierdoor ervaart u een hoog zitcomfort. U kunt de meubelen van Gelderland uiteraard ook naar eigen smaak aanpassen! U heeft een ruime keuze uit vele kleuren, leder- en stoffensoorten. Na een aantal jaar kunt u er ook voor kiezen om uw fauteuil, bank of stoel in een geheel nieuw jasje te steken door het hoezensysteem dat Gelderland meubelen heeft. Zo kunt u nog langer genieten van uw zitmeubel!


Gelderland Meubelen bij Eltink Interieur

Bij Eltink Interieur heeft u een ruime keuze uit Gelderland meubelen. Wilt u de meubelen van Gelderland zelf komen bekijken en uitproberen? De adviseurs in onze winkel helpen u graag met uw keuze. U kunt de collectie uiteraard ook online bekijken!