Filters
Ijcoon

IJcoon

IJcoon maakt designklassiekers van de toekomst. De meubels en interieuraccessoires zijn mooi van eenvoud, tijdloos en iconisch. Ze zijn voorzien van bijzondere details en verrassende functies. De producten zijn niet alleen een aanwinst voor een interieur, maar zorgen ook voor een ultiem relaxmoment.

14 producten

Sorteer op
Toon alles
IJcoon Vloerkleed Dendron
€ 849,00
IJcoon Fauteuil Vera Bold
€ 1.945,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Ijcoon Eettafel Kelp
IJcoon Eetkamerstoel Atlas
€ 759,00
IJcoon Fauteuil Vera Curve
€ 2.699,00
Ijcoon Bijzettafel Kelp
€ 199,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
IJcoon Eetkamerstoel Rubens
€ 485,00
IJcoon bank Rolls
€ 2.649,00
IJcoon Hoekbank Rolls
€ 5.700,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
IJcoon Hoekbank Rolls
€ 5.230,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Ijcoon Hoekbank met dormeuse compact Rolls
€ 5.230,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Ijcoon Salontafel Kelp
€ 549,00
IJcoon Poef Rolls
€ 775,00
IJcoon Eettafel Coot
€ 1.999,00

IJcoon

Een iconisch nieuw merk in de showroom van Eltink: IJcoon. IJcoon is een merk van Nederlandse bodem, maar inmiddels wereldwijd bekend. Ze omschrijven hun meubels als mooi van eenvoud, tijdloos en voorzien van bijzondere details en verrassende functies. De meubels bezorgen u ultieme relaxmomenten en zijn echt een aanwinst voor ieder interieur.

Lokaal design

Al meer dan 100 jaar worden de meubels van IJcoon op ambachtelijke wijze ontwikkeld in hun fabriek in Gelderland. De lokale productie is voor IJcoon van groot belang. Veel materialen en onderdelen worden in eigen fabriek of elders in Europa gemaakt, en daardoor hebben ze veel zicht op het ontwerp- en productieproces. De passie van de vakmannen- en vrouwen die in deze meubels zit, is terug te zien in de vooruitstrevende designs. Door deze wijze van ontwerpen en produceren blijft de voetafdruk van IJcoon klein, en bent u verzekerd van verantwoordelijke meubels met een lange levensduur.

De collectie

De collectie van IJcoon bestaat uit moderne fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels, banken en accessoires. Ze hebben alles in huis om een prachtig interieur te creëren! Bij IJcoon heeft u de keuze uit ontzettend veel verschillende stoffen en lederkleuren. u bent er dus van verzekerd dat de meubels helemaal bij jouw stijl passen. Gaat u voor een lichte teddy stof, of voor donker leer? De keuze is aan u!

Ontdek IJcoon bij Eltink Interieur

Vanaf mei 2023 is IJcoon verkrijgbaar bij Eltink Interieur. Wij verheugen ons op de komst van dit mooie design merk. We helpen u dan ook graag verder in het maken van de beste keuzes voor uw interieur. Onze interieurspecialisten laten u graag alle materialen en kleurstalen zien en voorzien u van persoonlijk advies. Natuurlijk is de collectie ook gemakkelijk online te zien en bestellen. Tot ziens in onze showroom in Wijchen!