label

label  

Label

Label is een familiebedrijf met liefde voor het vak. Meubelen maken is een ambacht en daar heb je vakmanschap voor nodig. Dat zit in Brabant waar van oudsher het hart van de leerindustrie zat. Label is stoer, eerlijk en echt!

Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. Meubelen die vooral lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Elk Label model heeft zijn eigen identiteit. Dit ontstaat door het gebruik van eerlijke materialen, duidelijke vormgeving en een heel hoogwaardig zitcomfort.

Producten 1-36 van 43
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-36 van 43
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Label

Label meubelen hebben een eigen karakter en identiteit. Label zitmeubels zijn ontworpen met veel liefde en met als doel u te laten genieten van een bank, stoel of fauteuil met een hoog zitcomfort. Alle zitmeubels hebben een uniek ontwerp en een aantal modellen kunnen in kleur en materiaalsoort aangepast worden. Hierdoor maakt u een uniek label model nog unieker en zal hij helemaal naar uw smaak aangepast kunnen worden!

Ruig, robuust, eerlijk en echt

Alle meubelen van Label zijn ontworpen met eerlijke materialen, een hoog zitcomfort en een duidelijke, strakke vormgeving. Alle banken, stoelen en fauteuils zijn gemaakt van duurzame materialen zoals hoge kwaliteiten leder, hierdoor geniet jarenlang van een bankstel van Label met een hoog zitcomfort!

Gerard van den Berg

Label is opgericht door Gerard van den Berg, gezamenlijk met zijn broer Ton hadden zij de leiding over Label. Deze zonen van een meubelfabrikant kenden immers de ambacht en hielden ook zeker van het maken van mooie ontwerpen en meubels. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door de zoon van Gerard, Jasper, en de dochter van Ton, Marieke. Een waar Nederlands familiebedrijf dus!

Label bij Eltink Interieur

Bij Eltink Interieur vindt u een ruime keuze aan Label meubels. U kunt de meubels van Label zowel online als in de winkel bekijken. De adviseurs in onze winkels helpen u graag met het zoeken naar een geschikt Label meubel.