Filters

Pode Outlet

3 producten

Sorteer op
Toon alles
Showroom
Studio Henk Hoekbank Cave
€ 645,00 € 399,00
Direct uit voorraad leverbaar
Showroom
Pode Salontafel Gloss
€ 2.115,00 € 1.399,00
Showroom
Pode Salontafel Gloss Wenqé
€ 1.025,00 € 679,00

Pode Outlet

In onze showroom vindt u de mooiste items van het merk Pode voor outlet prijzen. Dit zijn producten die in onze showroom hebben gestaan en graag een plekje in uw interieur krijgen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een Pode Fold bank sale omdat u graag een prachtige bank van Pode in uw interieur wilt toevoegen? Of gaat u liever voor de Pode bank Edit? Kom dan eens langs in onze showroom en bekijk de outlet op de tweede verdieping! Daarnaast helpen we u graag met het vinden van uw droommeubel.

Pode Sale

De sale van Pode betekent veel korting op mooie meubelen van het merk Pode. Pode heeft meubelen van de mooiste kwaliteit en uniek design. Wilt u bijvoorbeeld graag een fauteuil van Pode of bent u op zoek naar een mooie Pode salontafel? Kom dan eens langs en ervaar de Pode Outlet in onze showroom. Hier vindt u de Pode bank sale zoals bijvoorbeeld de Pode Fold en de Pode Sparkle.

Hoge korting op Pode meubelen

De kortingen op onze sale afdeling kunnen oplopen tot wel 50%! Dit betekent dat u voor minder geld kunt genieten van deze prachtige meubelen. Eltink Interieur is officiële Pode dealer waardoor u in ons assortiment de mooiste Pode banken, Pode fauteuils en Pode stoelen vindt zoals de Pode Insert en Pode Melloo.

Bekijk alle prachtige Pode meubelen

Buiten de sale vindt u ook nog onze reguliere Pode collectie in onze showroom. Indien u geïnteresseerd bent in dit mooie merk, raden we u aan om ook hier een kijkje te gaan nemen. Zo gaan we samen met u op zoek naar het juiste meubel en zorgen we ervoor dat uw interieur helemaal aansluit bij uw eigen wensen en behoeften.