Filters

Top 10 tafels

10 producten

Sorteer op
Toon alles
Leolux Eettafel Toveri
€ 2.945,00
Rolf Benz Eettafel 900
€ 3.467,00
Bert Plantagie Eettafel Roman Steen
€ 3.708,00
Eetkamertafel 921
€ 3.402,00
Bree's New World Eetkamertafel Cloudy
€ 1.865,00
Mobitec Eettafel Dolmen
€ 2.419,00
Ijcoon Eettafel Kelp
Eetkamertafel Twinny Dining
€ 2.335,00
webonly
Studio HENK Eettafel New Classic Blob
€ 2.602,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
mobitec eclipse tafel
€ 1.380,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar

De top 10 eettafels van Eltink Interieur

Wij geloven dat het wel eens moeilijk kan zijn om een tafel uit te kiezen als u zoveel keuze heeft, daarom hebben wij een top 10 gemaakt voor u als klant. Wie weet vindt u hier de tafel die perfect past bij uw interieur! Alle tafels die in onze top 10 staan, zijn bij ons te verkrijgen.

Welke eettafel past bij u?

Als u een eettafel uit gaat kiezen is het belangrijk dat u let op een paar dingen. Ten eerste is het belangrijk dat u kijkt hoeveel zitplaatsen u kwijt wilt aan de tafel, hier wordt de grootte van de tafel op gebaseerd. Ten tweede is het van belang dat u kijkt naar de vorm van de tafel, eettafels zijn er in verschillende vormen. Als u een kleinere ruimte heeft voor een eethoek, ga dan voor een ronde tafel. Dit is een vorm die ruimte bespaard in huis. Als u de vorm van de eettafel heeft gekozen, is het belangrijk om te kijken welke afmeting bij uw ruimte past. Het is namelijk niet prettig als u uiteindelijk toch een te grote of te kleine eettafel heeft gekozen, als u hier graag over geadviseerd wilt worden is dit zeker mogelijk, kom gerust langs in onze showroom en onze adviseurs helpen u verder. Ten slotte is de stijl van de tafel ook niet te missen, de eettafel moet goed passen bij de rest van uw interieur. Kijk in eerste instantie dus wat goed in de ruimte zal staan. De kleur speelt hierin ook een grote rol, bekijk eettafels in verschillende kleuren en kijk welke kleur het beste past bij de rest van uw meubels. Er is altijd wel een eettafel passend bij uw wensen te vinden!

Bekijk de eettafels in onze showroom

U kunt onze top 10 eettafels ook komen bekijken in onze showroom, als u nog twijfelt of als u de eettafel nog eens in het echt wilt zien. Dat is mogelijk! Ook zijn onze adviseurs aanwezig in de winkel en helpen zij u graag verder met het kiezen van uw nieuwe eettafel.