Filters
Beschikbaarheid
Color
Prijs
Woonstijl
Materiaal

Topdesign van Nederlandse bodem

Pode is er voor de designliefhebber met een mening. Die kiest voor een eigen stijl, kleur, vorm en desig. Maar dan wel betaalbaar, want het leven heeft nog zoveel andere leuke dingen te bieden. Pode is voor mensen die bewust in het leven staan en na een intensieve dag thuiskomen op een Pode bank. Voor de aankleding van je meubel biedt Pode een uitgebreide keuze in merkstoffen en hoogwaardig leer.

1 van 24 van 45 producten

Pagina
Toon alles
Pode Vloerkleed Shallow
€ 1.195,00
Pode 3-zits bank Nivit
€ 2.995,00
Pode Salontafel Mesh
€ 795,00
Actie
Pode 3-zits bank Turia
€ 3.419,00 € 3.099,00
Pode Salontafel Tripod Eiken
€ 1.125,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Pode Hoekbank Turia
€ 4.270,00
Pode Bank Turia
€ 2.425,00
Pode Bijzettafel Tripod
€ 360,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
pode edit bank stof leer meerdere varianten beschikbaar
€ 2.350,00
pode fold loveseat
€ 2.195,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
pode fold bank tweezits
€ 2.925,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
pode fold bank hoekbank
€ 4.920,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Leolux Melloo Bank
€ 3.940,00
Pode Bottle Stool
€ 350,00
Tafels Ova van Pode
€ 350,00
Pode Fauteuil Sparkle Two
€ 1.695,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Pode Fauteuil Spot Two
€ 1.695,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Pode Fauteuil Sparkle
€ 1.575,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Pode Edit bank 3-zits
€ 2.595,00
Pode Bank Fold
€ 3.025,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Pode Fauteuil Spot One
€ 1.575,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Pode Transit Two
€ 1.925,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Pode Fauteuil Nihan
€ 1.395,00
Actie
Pode Hoekbank Melloo
€ 5.409,00 € 4.969,00
Pagina

Pode

Pode is een bekend Dutch design merk. Het kenmerkt zich door frisse kleurencombinaties en een uitgesproken karakter. Een Pode hoekbank geeft een speciale identiteit aan ieder interieur, de Pode chat is hier een goed voorbeeld van. Met de lifestyle collectie van zitbanken, hoekbanken en fauteuils kunt u uw complete woning inrichten. Waar u ook voor kiest, uw interieur zal opleven met zo een smaakmaker. Er zijn veel opties wat betreft de stoffering en kleuren. Onze interieurspecialistes helpen u graag bij het maken van de juist keuze die geheel aansluiten bij uw woonwensen.

Pode is van en voor iedereen

Er wordt samengewerkt met verschillende ontwerpers. Denk aan bekende Nederlandse ontwerpers als Susanne de Graef, Yonoh, Michael Raasch en Studio Rens. Maar het Dutch design merk heeft vooral veel te danken aan het design duo Claire en Roderick Vos dat al 32 jaar die eigentijdse identiteit geeft aan dit merk waar we zo van houden. Pode Edit is de lijn van zitbanken die is ontworpen door Jet Dircks. De Edit past in ieder interieur van strak modern tot gezellig druk. De Pode Ziggy is vooral heel erg comfortabel. Het ontwerp van Pascal Bosetti maakt het mogelijk om ontzettende veel verschillende combinaties te creëren. Recht, in een hoek en zelfs in Z vorm. Of wat dacht u van een loveseat? U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met Ziggy. Alle elementen kunt u ook los van elkaar gebruiken.

Uniek vakmanschap

Pode staat bekend om hun Lac & Stitch combo´s. Alle accenten zijn perfect gecombineerd. De ontwerpers combineren kleuren van het lak en de stiksels op ongekende wijze. Er wordt gewerkt met stof leveranciers van topkwaliteit, zoals Kvadrat, De Ploeg en verschillende Italiaanse weverijen. De houten onderdelen, zoals het onderstel van de bank of het tafelblad, voegen warmte toe aan uw design meubel. En de metalen onderdelen worden afgewerkt met epoxy, een krasvaste afwerking die ook nog eens ontzettend mooi is. En, last but not least, elke order wordt uniek voor u gemaakt. Geen massaproductie dus.

Pode Sale bij Eltink Interieur

Kijk geregeld bij de sale outlet om te zien of er mooie aanbiedingen zijn. Het uitzoeken van een Pode bank is geen gemakkelijk opgave. Er zijn zoveel mogelijkheden. Zeker op het gebied van kleur, stof en afwerking. Als u hulp nodig heeft, dan kunt u in de showroom een beroep doen op een van de interieruspecialistes. Zij geven u graag advies onder het genot van een koffie of thee. Ook online kunt u advies krijgen van de virtuele assistent. Vragen kunt u ook altijd mailen natuurlijk.