Gefeliciteerd met je prachtige nieuwe meubel van Eltink Interieur!

We hopen dat je er net zo van geniet als wij hebben genoten van het helpen vinden van de perfecte aanvulling voor jouw huis. Jouw tevredenheid is voor ons van het grootste belang. We zouden het geweldig vinden om te horen wat je van je nieuwe meubel vindt en hoe het een aanwinst is geworden voor je interieur. Jouw ervaring kan andere klanten helpen bij het nemen van beslissingen en ons helpen om onze producten en service voortdurend te verbeteren. Zou je een paar minuten van je tijd willen nemen om een review achter te laten op onze website? Jouw feedback betekent enorm veel voor ons en als blijk van waardering maak je ook nog eens kans op een wooncheque ter waarde van €150,- die je kunt besteden aan nog meer prachtige items voor je huis.

Het is heel eenvoudig om een review achter te laten. Je laat een review achter door op de onderstaande buttons te klikken. Zo kan je via Google of 5-sterrenspecialist eenvoudig een review achterlaten. We kunnen niet wachten om te horen wat je te zeggen hebt! Nogmaals bedankt voor je aankoop bij Eltink Woonwinkel. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Nogmaals bedankt voor je aankoop bij Eltink Interieur. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Met vriendelijke groet,

Team Eltink Interieur

 

woonwinkel design meubels
design nijmegen
design nijmegen