Cartel Living

Cartel Living Eltink Interieur

Cartel Living

Cartel Living bestaat uit betaalbare designmeubelen, gestoffeerd in trendy kleuren zowel in stof als leder.De collectie bestaat uit schitterende zitmeubelen met diverse hoekbanken, bankstellen en fauteuils. De collectie van Cartel Living passen perfect binnen zowel een modern interieur als binnen een landelijke woonkamer. 

De comfortabele meubelen van Cartel Living zijn van de hoogste kwaliteit. Bekijk en beleef de collectie nu bij Eltink Interieur.

Producten 1-24 van 34
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 34
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Haal kwalitatief en betaalbaar design in huis met Cartel Living

Cartel Living bewijst dat design meubelen niet onbetaalbaar of onbereikbaar hoeven te zijn. Het merk van eigen bodem creëert prachtige meubelen met een unieke en eigen uitstraling. De producten zijn geschikt voor iedereen die zijn huis een luxe en stijlvolle tint wil geven, zonder dat het interieur te opvallend wordt. Cartel Living produceert verschillende types meubelen, waaronder banken, fauteuils en tafels. Vooral de banken zijn beroemd vanwege hun eigentijdse design en hoge zitcomfort. Het merk garandeert perfectie tot in de details, de hoogst haalbare kwaliteit en daardoor een lange levensduur. De artikelen worden in verschillende uitvoeringen verkocht, zodat je meubelen uit kunt kiezen die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.

De mooiste meubelen van Cartel Living

Het merk Cartel Living produceert de mooiste meubelen, zoals design banken, moderne fauteuils, comfortabele eetkamerstoelen en daarnaast zijn er regelmatig artikelen van Cartel Living in de sale. Een van de bekendste en meest favoriete banken is bank Nomad. Deze bank straalt eenvoud, kwaliteit en comfort uit. Ook Cartel Living bank Finley is een groot favoriet. Deze bank past zowel binnen een modern interieur als binnen een landelijke woonkamer. En doordat de elementen van deze bank ook los verkrijgbaar zijn, past deze qua formaat in ieder huis.

Verschillende mogelijkheden

De meubelen van Cartel Living worden aangeboden in verschillende kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan leer of heerlijk zachte stoffen. Qua kleuren gaat het merk altijd voor stijlvolle en ingetogen tinten, je zult hier geen schreeuwerige en felle kleuren vinden. Dit zorgt er ook voor dat ze in bijna elke soort bestaand interieur passen, zodat je verder niet te veel hoeft aan te passen aan je inrichting. Bij ons vind je een ontzettend uitgebreid aanbod van Cartel Living producten, dus neem snel een kijkje op de site om de ideale meubels voor jouw omgeving te vinden.