Cartel Living

cartel Cartel Living bestaat uit betaalbare designmeubelen, gestoffeerd in trendy kleuren zowel in stof als leder.De collectie bestaat uit schitterende zitmeubelen met diverse hoekbanken, bankstellen en fauteuils. De collectie van Cartel Living passen perfect binnen zowel een modern interieur als binnen een landelijke woonkamer. 

De comfortabele meubelen van Cartel Living zijn van de hoogste kwaliteit. Bekijk en beleef de collectie nu bij Eltink Interieur.

 
17 producten
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
Van hoog naar laag sorteren

Cartel Living

Voor typische Hollandse design meubelen moet je bij Cartel Living zijn. Cartel Living is een Nederlandse producent van moderne zitmeubelen. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en het karaktervolle design maken de meubels onderscheidend en uniek.

Een ruime collectie aan meubelen

De collectie van Cartel Living bestaat uit banken, hoekbanken en fauteuils. Alle zitmeubelen zijn gestoffeerd in trendy kleuren en verkrijgbaar in stof. Je kunt de collectie herkennen aan het gebruik van de rechte lijnen, die gedetailleerd afgewerkt zijn. De fauteuils hebben een elegante uitstraling en vormen een toevoeging aan elk interieur.

Cartel Living bij Eltink Interieur

Kom voor meer inspiratie naar onze showroom in Wijchen nabij Nijmegen. Hier vind je een ruime collectie design meubelen van verschillende merken zoals Bert Plantagie, Design On Stock, Gelderland en nog veel meer. Onze interieuradviseurs geven je graag een passend woonadvies.