Filters

1 van 24 van 30 producten

Pagina
Sorteer op
Toon alles
Nieuw
Bert Plantagie Barkruk Flip
€ 728,00
Nieuw
Bert Plantagie Barkruk Cheers
€ 552,00
Nieuw
Bert Plantagie Eetkamerstoel Mister T
€ 299,00
Nieuw
Bert Plantagie Barkruk Kiko Plus Hoog
€ 686,00
Nieuw
Bert Plantagie Barkruk Mambo
€ 594,00
Nieuw
Bert Plantagie Eetkamerstoel Mister T
€ 399,00
Nieuw
Bert Plantagie Barkruk Kiko
€ 688,00
Nieuw
Bert Plantagie Barkruk Daisy
€ 654,00
Label Barstoel Gustav Jr.
€ 775,00
webonly
Leolux Barkruk Caron
€ 695,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Label Barstoel Gabon
€ 714,00
Label Barstoel Orea
€ 621,00
webonly
Leolux Barkruk Caron
€ 795,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
webonly
Leolux Barkruk Caron
€ 650,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Bert Plantagie Barkruk Kiko
€ 557,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Bert Plantagie Barkruk Kiko Plus
€ 615,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Bert Plantagie Cheers Barkruk
€ 626,00
Bert Plantagie Hopper Barkruk
€ 773,00
Bert Plantagie Mambo Barkruk
€ 553,00
Tonon Barkruk Up Chair
€ 771,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Jess Design Barstoel Sanne Swivel
€ 919,00
Jess Design Barstoel Jolly
€ 739,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
webonly
Studio HENK Barkruk Ode
€ 610,00
webonly
Studio HENK Barkruk Bolster
€ 611,00
Pagina

Barkrukken

Tijdens het koken is het een stuk gezelliger als iemand plaats kan nemen aan het keukenblok. Daarvoor hebben we de barkruk! Barkrukken zijn ideale hoogzitters. Niet alleen voor aan het keukenblok zijn barkrukken fijn, maar ook voor aan een mooie hoge bartafel. Een barkruk in huis maakt een echt statement in de ruimte. Een barkruk is ook aparter om te zien dan een doorgaande eetkamerstoel. Daarnaast is het dé oplossing voor mensen die niet veel ruimte thuis hebben maar toch een gezellige eethoek willen creëren. Kies voor een mooie eikenhouten bartafel en zet daar mooie, bijpassende barkrukken aan en uw gezellige eethoek is klaar!

Barkrukken bij Eltink Interieur

In ons assortiment bieden wij u verschillende barkrukken aan. Zo hebben wij barkrukken met armleuningen voor extra comfort. Ook zijn onze barkrukken in verschillende kleuren beschikbaar. Naast barkrukken kunt u ook kiezen voor een eetbankof eetkamerstoelen. Binnen de verschillende merken is er voor iedere woonstijl wel een geschikte barkruk te vinden, zowel voor een modern of industriële woonstijl als voor een landelijk of Scandinavische woonstijl. Bekijk de barkrukken hier!

Verschillende stijlen barkrukken

Barkrukken in ons assortiment zijn er in enorm veel verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan moderne barkrukken, landelijke barkrukken, maar ook hebben we een breed aanbod aan industriële barkrukken. Zo is er voor ieder wat wils. Veel van onze barkrukken staan in onze showroom om te bewonderen en ervaren. Veel barkrukken kunnen geheel gepersonaliseerd worden naar eigen wens. Heeft u bijvoorbeeld graag een lichte ledersoort op de barkruk in combinatie met een zwart metalen onderstel? Dat kan! Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien en ervaren.

Combineer de mooiste barkrukken met design bartafels

Barkrukken kunnen aan een mooi kookeiland worden geplaatst, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw barstoelen te plaatsen onder een bartafel. Een bartafel is ideaal om heerlijk aan te ontbijten of de krant te lezen. In ons assortiment vindt u de mooiste design bartafels van de beste merken zoals Bert Plantagie, Jess Design en Harvink.

Bekijk onze collectie in de showroom

Bekijk zelf onze barkrukken in de showroom van onze winkel. Ons personeel helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast mag u altijd vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen. Een barkruk bij Eltink Interieur is ook online te bestellen. Weet u nog niet precies naar welke barkruk uw voorkeur uitgaat? Wilt u de barkruk nog is in het echt zien of wilt u even komen proef zitten? Kom dan gerust langs in onze showroom in Wijchen aan de Nieuweweg 303.