Filters
beek

Fraroni

Fraroni is het merk als u gecharmeerd bent van “Betaalbare kwaliteit”.
Wij bieden een uitgebreide collectie meubelen aan waarin de voorliefde voor “vakmanschap” en “kwaliteit” zich in elk product duidelijk laat zien. Diverse stijlen (Europees,Italiaans,Scandinavisch), diverse kleurmogelijkheden en een uitgebreide collectie maakt Fraroni tot een aanwinst in elk interieur met een zeer betaalbare prijs! Laat u verrassen door het eigentijdse design van Fraroni !
Onze collectie staat voor u te bezichtigen in de showroom van Eltink Interieur locatie 4.

Bekijk online de sale en een deel van onze showroommodellen van Fraroni. Of bezoek onze showroom en profiteer direct van hoge kortingen.

2 producten

Sorteer op
Toon alles
Cloe bank
€ 1.399,00
Concrete tafel serie
€ 1.190,00

Fraroni

Fraroni is het merk als u gecharmeerd bent van “Betaalbare kwaliteit”. Wij bieden een uitgebreide collectie meubelen aan waarin de voorliefde voor “vakmanschap” en “kwaliteit” zich in elk product duidelijk laat zien. Diverse stijlen (Europees,Italiaans,Scandinavisch), diverse kleurmogelijkheden en een uitgebreide collectie maakt Fraroni tot een aanwinst in elk interieur met een zeer betaalbare prijs! Laat u verrassen door het eigentijdse design van Fraroni ! Onze collectie staat voor u te bezichtigen in de showroom van Eltink Interieur locatie 4.