Rolf Benz Bank Nuvola

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Het maakt niet uit wat u doet: tijd doorbrengen met het gezin, vrienden en kennissen ontvangen of op uw eentje genieten van een rustig moment. De Rolf Benz NUVOLA lijkt voor uw leven gemaakt. Het royale comfortabele systeemprogramma biedt de keuze uit een grote hoeveelheid losse elementen waarmee de meest uiteenlopende flexibele opstellingen mogelijk zijn. De combinatiebank valt op door zijn ongedwongen, op internationale trends gebaseerde uiterlijk en maakt van elke woonruimte een plek waar het leven bruist – of soms ook tot rust komt.

Met de Rolf Benz NUVOLA kunt u uzelf en uw persoonlijke woonstijl op elk gewenst moment veranderen. Elk los element van dit modulaire programma is zowel gekoppeld als vrijstaand inzetbaar. De zitelementen zijn naar keuze beschikbaar in verschillende afmetingen, met of zonder armleuning of met rugloze gestoffeerde voetenbanken. Zo kan de opstelling op elk moment worden gewijzigd en afgewisseld. Ontwerp uw flexibele woonlandschap met de planner die bij deze brochure is gevoegd
en geef uw bank vorm volgens uw eigen ideeën. U kunt kiezen uit 3 zithoogten, 3 oppervlakken voor de gietaluminium poten (gepolijst, verkeerszwart of ombergrijs) en de 2 comfortvarianten Lounge Plus en Lounge Deluxe.
Het kan zo heerlijk zijn om de teugels te laten vieren en het leven van alledag achter je te laten. Nu kan dat ook nog aangenamer dan ooit tevoren: met het zitcomfort Lounge Deluxe, een zeer zachte en tegelijkertijd gerieflijk ogende zitting waarin u uiterst soepel en langzaam wegzakt. De zitting bestaat uit drie schuimsoorten die zich naar het lichaam vormen, een daarop gelegen mat van een innovatieve hightechvezel, verwerkt in ruime cassettekamers met daarbij viscoseschuim, en een fraai gevormde, drielagige vlieshoescompositie als afdeklaag. Om aan alle zitvoorkeuren tegemoet te komen, is daarnaast ook het beproefde zitcomfort Lounge Plus met een rustiger oppervlak verkrijgbaar. Extra kussens zorgen voor perfecte ontspanning in alle houdingen, zoals het rugkussen met daaraan vastgenaaide nekrol voor een echt comfortabele hoge rugleuning.

De modellen Rolf Benz 987 vormen de ideale aanvulling op de combinatiebank Rolf Benz NUVOLA. De tafel kan aan de gestoffeerde elementen worden bevestigd en kan tussen de modules staan of als afsluitend element worden geplaatst. De plank vormt een praktische legruimte achter de bank. De bladen zijn verkrijgbaar in massief eiken of massief noten. De frames kunnen passend bij de Rolf Benz NUVOLA worden uitgevoerd in verkeerszwart, ombergrijs of glanzend chroom.
De filigrane, op gedraaide metalen schragen rustende salon- en bijzettafel Rolf Benz 8770 doet met al zijn sculpturale kenmerken zwevend licht aan en kan uitstekend gecombineerd worden met de combinatiebank Rolf Benz NUVOLA. De metalen schragen worden gespoten in verkeerszwart, ombergrijs of olijfgeel en gecombineerd met een daarop qua kleur afgestemde glasplaat of plaat van Parsolglas.

Specificaties:
  • Merk: Rolf Benz
  • Ruime bank voor groot gezelschap
  • Uniek design

Producteigenschappen

Breedte:
230 cm
Diepte:
67 en 109 cm
Zithoogte:
37, 41 of 44 cm
Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
RB-bank-nuvola-1
Merk:
Rolf Benz
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.