Loveseats

Loveseats

Een loveseat is een mooie aanvulling voor in je zithoek. Dankzij het praktische formaat is een loveseat geschikt voor ieder interieur en elke ruimte, groot of klein. De naam ‘loveseat’ is ontstaan omdat je vrij dicht op elkaar zit. Je kunt het vergelijken met een fauteuil, maar dan een slag groter.

Een loveseat is absoluut een aanrader voor in je woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Loveseats stralen het gevoel van rust en gezelligheid uit en zijn gemakkelijk te combineren. Het kiezen van bijvoorbeeld een felle kleur kan je woonruimte compleet veranderen. Bij Eltink Interieur hebben wij verschillende soorten loveseats zoals moderne loveseats en minimalistische loveseats.

Moderne loveseats

Moderne loveseats kenmerken zich door een elegante vormgeving. De Sara-Louise loveseat is hier een ideaal voorbeeld voor. Deze loveseat heeft een strak en zuiver ontwerp en past hierdoor in elk interieur. De robuuste armleuningen worden in balans gebracht door het slanke onderstel. Dankzij de losse elementen kun je de bank helemaal naar je eigen wens samenstellen. Daarnaast is er ook keuze uit verschillende soorten moderne loveseats zoals Koozo Ellen, Koozo Fay en Koozo Kylie.

Minimalistische loveseats

Past een rustiger model toch iets beter bij je interieur? Dan is de Gelderland Skyhigh loveseat iets voor jouw interieur. Deze loveseat bestaat uit grote oppervlakken en heeft weinig details. De harmonie tussen de rechte lijnen en het lichte opbollen, maakt dit ontwerp een indrukwekkende verschijning. Ook de Koozo David en Koozo Robin-Junior loveseat zijn perfect, als je houdt van een rustige uitstraling.

Loveseats bij Eltink Interieur

Kom de schitterende collectie ervaren in de showroom van Eltink Interieur in Wijchen nabij Nijmegen. Of bekijk ons online assortiment.

10 producten
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
Van hoog naar laag sorteren