Nieuw merk Mobitec

Mobitec design meubels

Op zoek naar design meubelen die je kunt aanpassen aan je eigen stijl, smaak en interieur? Kom dan eens kijken naar de collectie van Mobitec design meubels bij Eltink Interieur. Mobitec is een design label uit België dat zich kenmerkt door een hyper personaliseerbare collectie. De meubelfabrikant produceert en levert haar producten in Europa, op een verantwoorde en kwalitatief hoogstaande wijze.

Mobitec stoel Margaux

Bij Eltink Interieur vindt je bijvoorbeeld de stoel Margaux. Deze stoel is naar eigen voorkeur te bekleden met één of twee verschillende soorten stof of leder. Houd je van rustig, kies dan voor één kleur of twee ton sur ton kleuren. Mag het wel wat gewaagder, kies dan voor twee contrasterende kleuren en laat één van die kleuren terugkomen elders in je interieur. Bijvoorbeeld door kussens, een vloerkleed of een plaid.

Mobitec tafel Gravity

Ben je op zoek naar een speciale tafel, een statement in je interieur? Kijk dan eens naar de Gravity van Mobitec. De standaard van een blad met vier poten is hier helemaal losgelaten. Door de constructie van staaldraad lijkt de tafel te zweven boven zijn onderstel. Hiermee creëer je een mooi ruimtelijk effect in de woonkamer. Ook deze tafel is weer aan te passen aan je interieur. Hij is leverbaar in verschillende maten met verschillende kleuren tafelblad. Zelfs het onderstel is naar eigen smaak samen te stellen. Kies je bijvoorbeeld voor zwart staal, dan versterk je het zwevende effect. Vind je dat het onderstel wel wat meer in het oog mag springen? Wit staal is niet overheersend aanwezig, maar trekt toch de aandacht.

Mobitec verkooppunt in Nederland: Eltink Interieur

Wil je de Mobitec zitmeubelen zelf ervaren, kom dan naar de showroom van Eltink Interieur in Wijchen, nabij Nijmegen. Onze interieuradviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien en geven je graag advies. Voor nog meer wooninspiratie ben je zowel online op onze website als in onze showroom van harte welkom.

6 producten
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
Van hoog naar laag sorteren