Ontspannen met Koozo

Het Belgische merk Koozo staat synoniem voor goed gezelschap. Het tijdloze karakter en de vormen van de designs zorgen ervoor dat elk ontwerp in elk interieur past. Door de verfijnde detail afwerkingen weet Koozo zich te onderscheiden van andere designers merken. Zo biedt Koozo u een betaalbaar design, waarbij uitstraling prioriteit nummer één heeft.

Het gevoel van ontspannen

Bij Eltink meubelen vind je prachtige banken van Koozo. Eindeloos genieten van optimaal comfort en een prachtig design. Het design is van hoogwaardige kwaliteit gemaakt en dat kun je zeker terug vinden in de ontwerpen. Met een bank van Koozo haal je design in huis. De banken zijn eenvoudig te combineren met een leuke bijpassende fauteuil. Deze combinatie zorgt voor een tijdloze en sfeervolle woonkamer!

Fauteuil Jerry

De Jerry fauteuil is de perfecte combinatie met een Koozo bank. Jerry werd ontworpen op basis van vormgeving en comfort. De elegante slanke vormen van Jerry vormen een mooi contrast voor in je woonkamer. Fauteuil Jerry is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren en leverbaar met een zwart of aluminium pootje. Wilt u wat meer contrast in huis? Kies dan voor een Jerry fauteuil in de kleur groen of rood. Wilt u het wat neutraler houden? Ga dan voor een andere kleur optie zoals grijs of creme. Zo is Jerry in verschillende woonstijlen te combineren.

Koozo bij Eltink Interieur

Kom de schitterende collectie ervaren in de showroom van Eltink Interieur in Wijchen nabij Nijmegen. Of bekijk ons online assortiment.

20 producten
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
Van hoog naar laag sorteren