Jess Design: Puur met lef!

Het nederlandse merk Jess Design staat voor origineel, meubels met lef die net iets anders zijn. Eigenzinnige kleuren en vormen geven deze stoelen extra uitstraling. Jess Design staat ook voor verleidelijk, Jess design stoelen zijn betoverend. Niet alleen qua design, maar ook qua uitvoering. Gemaakt door mensen met twintig jaar ervaring, en dat merk je, dat zie je, dat voel je. Jess is puur. De natuurlijke uitstraling van Jess Design stoelen geeft een gevoel van luxe eenvoud.

Eetkamerstoelen

Bij Eltink meubelen vind je de prachtige eetkamerstoelen van Jess Design. Uitgevoerd in pure materialen van hoge kwaliteit, duurzaam en onderscheidend. In het leer zie je nog de herkomst van het materiaal, geheelde schrammen en littekens zijn nog zichtbaar. Dit maakt de stoel karaktervol en robuust. De eetkamerstoelen van Jess Design worden gemaakt in natuurlijk gekleurd leer in een warme kleurstelling. De onderstellen zijn van staal zonder maskerende afwerkingen, zodat de originele kleur wordt geaccentueerd.

Eetkamerbanken

Een mooi alternatief voor eetkamerstoelen is de eetkamerbank. Jess Design banken zijn gemaakt met gevoel voor esthetiek en lef. De comfortabele vormen en natuurlijke materialen benadrukken de zorgvuldigheid waarmee je je interieur inricht. Een stoere eetkamerbank geeft  je eethoek extra karakter.

Jess Design bij Eltink Interieur

Kom de schitterende collectie ervaren in de showroom van Eltink Interieur in Wijchen nabij Nijmegen. Of bekijk ons online assortiment.

 

6 producten
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
Van hoog naar laag sorteren