Leolux Pallone Soft Season

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
CBW garantie
Elke zondag geopend


Productinformatie

Binnenkort verkrijgbaar Pallone Soft Seasons

Al 35 jaar verovert Pallone de harten van designliefhebbers wereldwijd. Om dat te vieren, ontwikkelde Leolux een serie die het ontwerp een nieuwe draai geeft. Want voor het eerst is er nu een reeks met de zitting in stof, in plaats van leer.

Pallone Soft Seasons is de eerste Pallone-serie ooit met een zitting uitgevoerd in stof. En daarom kozen we niet zomaar een stof, maar de prachtige Robou. Een lekker ruige bouclé met eindeloos veel karakter. Deze unieke stof werd geselecteerd door Leolux-artdirectors Studio Truly Truly en geeft deze serie een heerlijke zachtheid.

Bij elke variant van Pallone Soft Seasons is de rugleuning uitgevoerd in leer. Kies je voor Flavour of Fall of Dawn of Day, dan is dat het zachte nerfleer Ceras. De andere versies zijn uitgevoerd in Senso, de populairste leersoort in onze collectie. Beide materialen geven een heerlijk verfijnd gevoel en creëren een mooi contrast met de ruige zachtheid van de zitting.

Producteigenschappen

SKU:
leolux-pallone-ss
Merk:
Leolux
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie.