HAY

HAY

Een van de meest verkochte merken bij Eltink Interieur is HAY. De Scandinavische ontwerpen van HAY zijn gelijk te herkennen aan het gebruik van felle kleuren. Hiermee onderscheidt HAY zich van andere design meubelmerken. HAY staat voor betaalbaar en duurzaam design.

Het ontstaan van HAY

Het Deense merk HAY is opgericht in 2002 door Rolf Hay en zijn vrouw Mette. Zij hebben zich laten inspireren door ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje te steken. In 2003 lanceerde HAY zijn eerste ontwerp op een internationale woonbeurs. Dankzij financiële steun van Troels Holch Polvsen bekend als de oprichter van Vero Moda en Jack & Jones mocht HAY deelnemen aan deze internationale beurs. In 10 jaar tijd is HAY uitgegroeid tot een modern designer merk.

Designers

HAY werkt samen met bekende designers. Samen zorgen zij voor een speelse uitstraling, die je terug kunt vinden in alle ontwerpen. Een aantal genomineerde ontwerpers die met HAY samenwerken zijn Hee Welling, Thomas Bentzen, Foersom en Hiort-Lorenzen.

HAY bij Eltink Interieur

Kom de schitterende collectie ervaren in de showroom van Eltink Interieur in Wijchen nabij Nijmegen. Of bekijk ons online assortiment.

13 producten
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
Van hoog naar laag sorteren