Stijlstudio: Speelse kleuren en vormen

Stijlstudio: Speelse kleuren en vormen

Duik in een avontuur vol speelse kleuren en verrassende vormen met de stijlstudio: speelse kleuren en vormen. Met deze stijlstudio hebben we een levendig en dynamisch interieur gecreëerd, dat een glimlach op je gezicht zal toveren. Met een focus op het combineren van gedurfde kleuren en uitdagende vormen hebben we een ruimte ontworpen die echt tot leven komt.

Een van onze favoriete manieren om speelse kleuren en vormen in een interieur te integreren, is door te beginnen met een rustige basis. Denk aan neutrale tinten zoals zachte grijstinten, warme crèmes of natuurlijke houttinten voor de grote meubelstukken en wanden. Deze basis vormt een kalme achtergrond waarop de speelse elementen echt kunnen schitteren.

Vervolgens voegen we kleur toe met opvallende accessoires zoals kussens, vloerkleden, fauteuils en decoratieve items. Durf te spelen met kleurcombinaties zoals paars en oranje voor een frisse en levendige uitstraling, of kies voor een gedurfde mix van geel en blauw voor een energieke sfeer.

Naast kleurrijke accenten omarmen we ook diverse vormen in dit interieurontwerp. Ronde vormen brengen een gevoel van zachtheid met zich mee, terwijl hoekige vormen een speels contrast kunnen creëren. Denk aan ronde bijzettafels, organisch gevormde lampen of geometrische kunstwerken om de ruimte visueel interessant te maken.

Het beginpunt in deze stijlstudio is hoekbank Kumo. Deze bank wekt met zijn unieke vorm direct ieders interesse. Daarnaast zie je de Kelp tafeltjes van IJcoon, die perfect matchen met vloerkleed Patio van Leolux. Fauteuil Pallone Pa van Leolux brengt dezelfde warme kleur terug als degene die je in het vloerkleed ziet. Natuurlijk mag dressoir Eltink Design Rond in deze stijlstudio niet ontbreken. Dit prachtige dressoir bevat een blad met marmerlook, waardoor hij goed in ieder modern interieur past.

Neem een bezoekje aan onze showroom en stel met een van onze interieuradviseurs jouw kleurrijke en speelse interieur samen.

Ontdek meer blogs

Producten