Stijlstudio: Modern met donkere details

Stijlstudio: Modern met donkere details

Met de langverwachte zomer in het vooruitzicht, zijn we momenteel druk bezig met het creëren van een interieur dat perfect past bij de vrolijke en lichte sfeer die dit seizoen met zich meebrengt. We koesteren het zonlicht dat door het raam naar binnen stroomt, terwijl het de ruimte verlicht met een warme gloed. Een levendige bos bloemen siert de tafel, waardoor de ruimte wordt gevuld met een heerlijke aroma en een vleugje kleur toevoegt aan het geheel.

Maar het zijn vooral de donkere accenten die deze stijlstudio een eigentijds tintje geven. De Vermeer kasten vormen een krachtig statement. Hoewel deze kasten verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, zijn wij stiekem toch wel verliefd geworden op de tijdloze elegantie van zwart. Het blijft zo lekker stijlvol en modern.

Om deze prachtige kasten te complementeren, hebben we gekozen voor bank Vesper van Cartel Living. Met zijn strakke lijnen en tijdloze uitstraling past deze bank moeiteloos in elk interieur. Bovendien is deze bank ook nog eens heerlijk comfortabel! Dat wordt lekker relaxen na een lange dag.

Je kunt bij Eltink Interieur winkelen vanuit het comfort van je eigen huis, maar je bent ook altijd van harte welkom om onze showroom in Wijchen te bezoeken. Hier kun je de sfeer van onze zomerse interieurcollectie zelf ervaren en je laten inspireren door de prachtige combinaties van kleuren, texturen en designelementen.

Ontdek meer blogs

Producten