Stijlstudio modern rond: Een ode aan ronde vormen en warme kleuren

Stijlstudio modern rond: Een ode aan ronde vormen en warme kleuren

Houd jij ook zo van ronde vormen in je interieur? In een wereld waar rechte lijnen en strakke hoeken vaak de boventoon voeren, is het verfrissend om een interieur te zien dat speelt met ronde vormen en warme kleuren. Welkom in de stijlstudio modern rond, waar de centrale eyecatcher een prachtige oker/bruine ronde bank is, genaamd Pom van Cartel Living. Als jij ook van ronde banken houdt dan zit je met de Pom zeker goed.

De keuze voor deze opvallende kleur is niet toevallig. Oker/bruin straalt warmte uit en geeft een gevoel van gezelligheid aan de ruimte. Het nodigt uit tot ontspannen en tot het delen van intieme momenten met vrienden en familie. De Pom bank van Cartel Living voegt niet alleen kleur toe aan de ruimte, maar biedt ook comfort en stijl. Deze prachtige design bank is een echte musthave voor jouw interieur.

Om het geheel een luchtige en open uitstraling te geven, zijn er prachtige open wandkasten van Studio Henk geplaatst. Deze kasten zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als een canvas voor het tentoonstellen van je mooiste accessoires. Van kleurrijke vazen tot kunstwerken, de open wandkasten bieden een perfecte achtergrond voor het laten zien van je persoonlijke stijl.

Een mooie salontafel mag natuurlijk niet ontbreken! De ronde vormen worden verder benadrukt door de salontafel set van Metaform. Deze elegante en moderne tafels passen perfect bij de Pom bank en zorgen voor een harmonieus geheel. Het gebruik van verschillende hoogtes en formaten voegt dynamiek toe aan de ruimte, terwijl de strakke lijnen een gevoel van moderniteit behouden.

Om het geheel af te maken en de ruimte te verankeren, is er gekozen voor een mooi ovaal vloerkleed. Het vloerkleed zorgt niet alleen voor een extra laag comfort, maar definieert ook het zitgedeelte en creëert een gezellige sfeer. De ovale vorm vormt een prachtig contrast met de ronde elementen in de ruimte en voegt een gevoel van balans toe.

In de stijlstudio modern rond komt alles samen: warme kleuren, ronde vormen en een eigentijdse uitstraling. Het is een ruimte waarin je je direct thuis voelt en waarin elk element zorgvuldig is gekozen om een harmonieus geheel te creëren. Dus als je op zoek bent naar een interieur dat zowel stijlvol als uitnodigend is, dan is de stijlstudio modern rond de perfecte inspiratiebron.

Wil je ook deze verfijnde look in jouw huis creëren? Ontdek dan alle producten onderaan deze pagina en shop de look!

Ontdek meer blogs

Producten